Козметично олио ягода

15.40лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 115
Прегледи на продукта: 1272
Количество:     

Информация за Козметично олио ягода от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Козметично олио ягода

Предназначение: За почистване на кожата след епилация с кола маска

Количество: 150мл

Производител: Arcocere –Италия

Серия: Le Fruttose

Изпълнението на една качествена, професионална процедура по епилация с кола маска изисква перфектна подготовка, добро изпълнение и завършващи манипулации, включващи почистване, възстановяване и успокояване на третираната зона. За тази цел италианската компания, производител на професионална козметика Arcocere е създала няколко серии от продукти, специално предназначени за епилация с кола маска.

Един от тези професионални продукти е това чудесно олио, предназначено за почистване на остатъците от кола маска и максимално възстановяване на третираната кожа. Олиото има способност да разгражда и почиства перфектно восъците, тъй като те са липоразтворими вещества, което значи, че се разграждат посредством мазнини. За тази цел маслата са най-добрият избор за почистване на кожата след епилиращи процедури.

Това козметично олио е от серията Lе Fruttose, съдържаща продукти, обогатени с плодови аромати и аминокиселини. Те са предназначени за всеки тип кожа, не съдържат химични вещества, предизвикващи алергии и раздразнение и почистват и успокояват кожата по естествен и деликатен начин.

Предимството на плодовата серия продукти за епилация с кола маска е, че тя обогатява кожата с витамини, подобряващи нейния цялостен вид и състояние. Олио ягода съдържа натурални съставки, проникващи в дълбоките слоеве на кожата, където овлажняват и подхранват по най-добрия възможен начин.

Освен своите полезни съставки олиото има добавен аромат на ягода, който е приятен и освежаващ не само за кожата, но и за сетивата. Употребата на това козметично олио ще създаде приятно настроение у клиентите на козметичните салони и ще възстанови състоянието на тяхната кожа, оставяйки я мека, овлажнена и спокойна.

Този продукт се предлага в удобна компактна бутилка с вместимост 150мл. Тя има пулверизатор, чрез който нанасянето на олиото става лесно и прецизно. За целта е необходимо само да впръскате малко количество директно върху кожата и да го почистите с памучен тампон, заедно с остатъците от кола маска.

Подобни продукти