Козметично олио с алое вера

15.40лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 112
Прегледи на продукта: 1213
Количество:     

Информация за Козметично олио с алое вера от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Козметично олио с екстракт от Алое Вера

Предназначение: За почистване и успокояване на кожата след епилация с кола маска

Количество: 150мл

Производител: Arcocere – Италия

Серия: Super Nacre

Има много методи за премахване на нежелано окосмяване, някои от които не съвсем дълготрайни, а други - изключително скъпи, до които не всеки има достъп. Епилацията с кола маска си остава най-предпочитано средство за обезкосмяване, поради достъпната му цена и сравнително дълготрайния ефект, който се постига, чрез него – средно 3-4 седмици, преди да е необходима нова процедура.

Освен това, епилацията с кола маска, прилагана редовно води до значително намаляване количеството на космите в зоната, която се третира, а също и до поникването на нови, по-тънки и незабележими косми.

Преди епилация с кола маска кожата трябва да бъде добре почистена от всякакви мазни козметични продукти и от нейния естествен себум, за да може восъкът да прилепне плътно към косъма, с цел да го извади, заедно с неговия фуликул. Това почистване, заедно с топлината на самата кола маска и агресивното действие, чрез което нежеланите косми се изскубват води до изсушаване и зачервяване на кожата.

Восъкът, който се използва за епилация с кола маска не винаги бива премахнат напълно по време на манипулацията и често остават малки остатъци, които са плътно прилепнали към кожата. Тези остатъци могат най-добре да се почистят със специално масло, тъй като кола маската е липоразтворим продукт, което значи, че се разгражда, посредством мазнини.

Олиото на Arcocere, което Ви представяме е специално създадено, за да разтвори и премахне напълно всички остатъци от восък от повърхността на кожата. То, също така има за цел да успокои и освежи болезнената и зачервена кожа, което се постига, благодарение на вложените в него натурални съставки.

Това олио от серията ‘’Супер перла’’ е обогатено с екстракт от Алое Вера, познато със своите антисептични и лечебни свойства. То се нанася лесно, посредством удобен пулверизатор. Почиства нежно кожата, като я оставя гладка, мека и блестяща.

Подобни продукти