Козметично мляко Arcocere

19.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 118
Прегледи на продукта: 1459
Количество:     

Информация за Козметично мляко Arcocere от онлайн магазин Стилист БГ


 

Продукт: Освежаващо козметично мляко с масло от мента

Предназначение: За успокояване и освежаване на кожата, след кола маска, извършена в козметични салони или домашна обстановка.

Количество: 500мл.

Активна съставка: масло от мента

Производител: Arcocere – Италия

Кола маската е една от най-често извършваните процедури в козметичните салони, където професионалните продукти и опит правят обезкосмяването качествено извършено и предпочитано от болшинството, нуждаещи се от епилация клиенти. За да бъде качествено извършена една обезкосмяваща процедура с кола маска е важно кожата да бъде добре подготвена за премахването на нежеланото окосмяване, както и да бъде максимално възстановена, след самата манипулация.

Млякото на италианския производител на професионални козметични продукти и уреди Arcocere е един от най-добрите козметични продукти за почистване, успокояане и освежаване на кожата, след епилация с кола маска.

То е богато на натурални съставки, което го прави подходящо за хора с алергии към химичните компоненти на болшинството козметични продукти. Етеричните масла, вложени в продукта проникват в кожата, като я успокояват и намаляват нейната чувствителност, което е необходим ефект при болезнена процедура, каквато е епилацията с кола маска.

Млякото на Arcocere почиства перфектно остатъците от кола маска, тъй като маслата в него разтварят напълно всички видове смоли, използвани при производството на продукти за епилация. Раздразнената и чувствителна кожа мигновено се охлажда и освежава при нанасянето на този продукт, благодарение на маслото от мента, което е основна негова съставка.

Ментата е позната и използвана от векове върху чувствителна кожа, поради своя охлаждащ ефект и е изключително подходяща, като болкоуспокояващо средство, след кола маска. Нанесено върху кожата, непосредствено след епилация масло, оставя кожата гладка, свежа и блестяща.

Това козметично мляко може да се ползва не само, след епилация с кола маска, но и като ежедневен лосион в горещите летни месеци, който ще Ви освежи и помогне да се чувствате прекрасно през целия ден.

Голямата опаковка, в която Ви предлагаме това козметично мляко ще покрие огромен брой от процедури във Вашия козметичен салон и ще бъде една от многото причини да привличате и задържате дори най-взискателните клиенти.

 

Подобни продукти