Фризьорски стол с хидравличен крик

599.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT242
Прегледи на продукта: 1689
Количество:     

Информация за Фризьорски стол с хидравличен крик от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Фризьорски стол с хидравличен крик

Характеристики:

  • Стабилна хромирана база
  • Ергонимична седалка
  • Дунапренена подложка с голяма плътност – устойчива на деформация
  • Тапицерия от изкуствена кожа
  • Хромирани подлакътници
  • Стилна визия и функционалност

Онлайн магазинът на Стилист.БГ разполага с един уникален фризьорски стол, с който ще покрие напълно изискванията на дори най-взискателните професионални фризьори. Този стол ще създаде невероятен комфорт на техните клиенти, ще улесни значително тяхната работа и ще внесе изтънченост и финес в техния салон. Това не е обикновен работен стол, а компонент от оборудването, който ще изпрати всеки салон в по-висока категория.

Качество:

Този елегантен фризьорски стол е изработен от здрави и много качествени материали, а неговата изработка му позволява да издържи на всякакво натоварване, така че да можете смело да посрещате клиенти от всякакъв калибър. Стабилната му хромирана база ви гарантира максимална устойчивост както на натоварване, така и на замърсяване и захабяване. Хромираното покритие на метала ще предпази вашия стол от корозия и ще ви позволи лесно почистване с вода и почистващи препарати.

Удобство

Това, което този модел фризьорски стол със сигурност ще внесе във вашия салон е удобство. Вашите клиенти ще изпитат невероятен комфорт, когато се отпуснат в меката му прегръдка, а вие ще изпитате удобството да работите по възможно най-лесния начин – без никакво напрежение и излишни усилия. Ниската облегалка на модела дава възможност за подстригване на дълги коси, макар че столът е подходящ не само за дамско, но и за мъжко фризьорство.

Функционалност

Много красив, удобен, но най-вече функционален, този стол за фризьорство ви дава възможност да изпълните много по-лесно всяка манипулация. Възможността да регулирате височината, посредством хидравличен крик, ви позволява да си спестите неудобното привеждане, което ще ви умори и изтощи много бързо. Регулирането става за секунди, а повдигащият механизъм е изключително здрав и ще работи с лекота в продължение на години.

Лукс

Луксозната обстановка е първото, което впечатлява клиентите, когато за пръв път влязат в един фризьорски салон. Както интериорът, така и комфортът, който ще изпитат, кара клиентите да изберат салона, в който да бъдат постоянни посетители, затова ние от Стилист. БГ ви съветваме да не се скъпите, когато обзавеждате своя нов салон. Заложете на лукса, защото той ви гарантира сигурни клиенти от всяка прослойка.

Произход: Китай

Подобни продукти