Стол за подстригване

389.00лв. 349.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: SH31
Прегледи на продукта: 900
Количество:     

Информация за Стол за подстригване от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Стол за подстригване

Предназначение: За работа във фризьорски салони

Модел: SH31

Произведено в: Китай

Стилен и функционален модел фризьорски стол, подходящ за всеки салон, в който се търси максимално удобство за клиент и професионалист, заедно с облагородяване визията на самото помещение.

Изработен от изключително качествени материали и с конструкция, специално пригодена да създава удобство, този стол ще служи на салона в продължение на дълги години и ще накара неговата клиентела да се наслади на специална грижа и отношение.

Конструкцията на модела е изработена от хромиран метал, осигуряващ здравина и устойчивост при голямо натоварване. Хромираната повърхност ще предпази стола от преждевременно захабяване, тъй като тя позволява лесно почистване с течни почистващи препарати, така че да се запази перфектната визия на модела за дълъг период от време.

Стол SH31 има опция за регулиране на височината, посредством маслен крик, позволяващ промяната да се извърши, докато клиентът седи, с цел да се избере най-удобната позиция за работа, в зависимост от ръста на клиента и вида на процедурата.

Ергономичната форма на седалката и облегалката правят този фризьорски стол изключително удобен за седящия. Това удобство се допълва перфектно и от стойката за крака, добавена към металната база, както и от елегантните подлакътни облегалки – съвкупност от екстри, позволяваща на клиента да се отпусне напълно и да се наслади на своето разкрасяване.

Седящата част на модела има плътен пълнеж от устойчив на деформация, качествен дунапрен, който ще обгърне нежно тялото на клиента и ще му осигури така важния комфорт. Тапицерията от изкуствена кожа дава възможност за лесно почистване от бои и други химически вещества, което е от особена важност за дългия експлоатационен живот на цялото съоръжение.

Характеристики на модела:

  • Стилна и елегантна визия;
  • Здрава база от хромиран метал;
  • Устойчива конструкция със стойка за краката;
  • Регулируема височина, посредством маслен крик;
  • Ергономична форма на седлката за максимално удобство;
  • Плътен дунапренен пълнеж, устойчив на деформация;
  • Здрава тапицерия от изкуствена кожа.
Подобни продукти