Фризьорски стол с хидравлично повдигане

495.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1147
Прегледи на продукта: 1308
Количество:     

Информация за Фризьорски стол с хидравлично повдигане от онлайн магазин Стилист БГ


Фризьорски стол с хидравлично повдигане

Особености на модела:

  • Здрава и стабилна метална база
  • Хромирано покритие на метала
  • Хромирани подлакътници
  • Плътна дунапренена подложка на седалка и облегалка
  • Здрава тапицерия от изкуствена кожа
  • Опция за намаляване височината на облегалката
  • Хидравличен крик за регулиране на височината

Защо да изберете този професионален фризьорски стол?

Вашият фризьорски салон се намира в малко помещение или в салона са обособени няколко работни места, което налага пестене на пространство?

Искате да оборудвате своя салон по начин, който да създаде приятна атмосфера и максимален комфорт на клиентите?

Търсите качество и здравина на своя работен стол, като държите същевременно неговата визия да отговаря напълно на модернистичния интериор?

На който и от въпросите да сте отговорили положително, то ние от Стилист. БГ ви предлагаме лесно решение на проблема. Ние ви предлагаме много здрав, качествен и функционален фризьорски стол, върху който вашите клиенти ще се чувстват удобно, а на вас ще бъде много по-лесно и приятно да се грижите за тяхната визия.

Материали

Най-голямото достойнство на този стол са материалите, от които е изработен. Той има здрава и устойчива на всякакво натоварване метална основа, осигуряваща стабилност по време на работа. За да бъде предпазен металът от корозия и захабяване, той има хромирано покритие, което не само улеснява почистването, но и създава невероятен блясък, придаващ стил и лукс на помещението.

Седалката и облегалката са покрити с мека дунпаренена подложка с голяма плътност, която е напълно устойчива на деформация. Това ще създаде удобство на клиентите, но и ще допринесе за дългогодишната експлоатация на стола. Тапицерията на стола е изработена от висококачествена изкустена кожа, позволяваща лесно почистване с всички подходящи препарати.

Визия

Столът за фризьорство съчетава в себе си класическа и модернистична визия, което го прави съвместим с всеки интериорен стил. Неговата форма, цвят и огледален блясък на металните елементи ще внесат нотка лукс и изтънченост във вашия салон, като накарат клиентите да се отпуснат и насладят на своя престой на ваша територия.

Функционалност

С възможност за подвигане и сваляне на облегалката при подстригване на дълга коса и хидравличен крик за регулиране на височината, според ръста на клиента, този фризьорски стол ще се превърне в най-важния елемент от вашето професионално оборудване. Стилист БГ предлага най-качественото и стилно оборудване за фризьорски салони, най-изгодните цени и най-коректното обслужване.

Произход: Китай

Подобни продукти