Фризьорски стол с регулиране на височината

530.00лв. 490.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1156
Прегледи на продукта: 1808
Количество:     

Информация за Фризьорски стол с регулиране на височината от онлайн магазин Стилист БГ


Фризьорски стол с регулиране на височината

Характаристики:

  • Метална хромирана база
  • Хидравличен крик за регулиране на височината
  • Ергономична седалка
  • Облегалка подходяща за подстригване
  • Мека дунапренена подложка
  • Тапицерия от изкуствена кожа
  • Цвят: бледо лилав

Визия

Визията на този професионален фризьорски стол ще ви плени моментално. Неговата форма и цвят имат невероятната способност да внесат стил и уют във всяко работно помещение. Ако искате да впечатлите своите клиенти, веднага щом прекрачат прага на вашия салон, то този стол е най-лесният начин да го направите. Красотата на този модел ще радва очите ви през дългия работен ден и ще ви създава празнично настроение.

Удобство

Този професионален стол за фризьорство е изключително удобен. Той ще осигури комфорт не само на вашите клиенти, но и на вас самите, като ви позволи да работите с лекота, без излишно напрежение и умора. Класическата му форма създава още едно удобство – този стол няма да заема излишно пространство, в случай, че работното ви помещение е с малка площ.

Качество

Качество на материалите, качество на изработка. Този стол ще ви служи в продължение на дълги години. Неговата здрава и устойчива метална база може да издържи на всякакво натоварване и да ви гарантира максимална стабилност по време на работа. Металните елементи имат хромирано покритие, което ще ги предпази от корозия и захабяване и ще ви даде възможност за лесно почистване и качествена поддръжка.

Качеството на дунапренените подложки на седалка, облегалка и подлакътници е не по-малко важно. Плътният дунапрен е устойчив на деформация, така че ще се запази в отличен вид дори след години постоянна експлоатация. Здравата кожена тапицерия се почиства и подсушава с лекота, без да се деформира при употребата на почистващи продукти.

Регулируеми опции

Тъй като това е професионален фризьорски стол, той притежава механизъм за регулиране на височината – хидравличен крик. Регулирането на височината е изключително важно, тъй като по този начин се избира най-удобната позиция за фризьора, според ръста на клиента, за да не се налага той да работи приведен или в друга неудобна поза, която ще затрудни неговата работа и ще влоши крайния резулат.

Произход: Китай

Подобни продукти