Стилен фризьорски стол с хидравличен крик

550.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1120
Прегледи на продукта: 1768
Количество:     

Информация за Стилен фризьорски стол с хидравличен крик от онлайн магазин Стилист БГ


Стилен фризьорски стол с хидравличен крик Модел: 07-72

Стилен и елегантен дизайн

Изключителна здравина

Високо качество на изработка и материали

Невероятен комфорт!

Особености на модела:

  • Метална база с хромирани компоненти
  • Мека дунапренена подложка
  • Тапицерия от изкуствена кожа
  • Хидравличен крик за регулиране на височината
  • Хромирани подлакътници

Произход: Китай

Стилист бг, ви предлага един луксозен фризьорски стол, с който ще създадете невероятен комфорт както на себе си, така и на своите клиенти. Столът се отличава с елегантната си визия, но тя се допълва идеално от неговата функционалност. Този стол ще накара вашите клиенти да се отпуснат и насладят на своето разкрасяване, както никога досега.

Здравината на стола се дължи на неговата метална база, която го прави устойчив на всякакво натоварване и стабилен по време на работа. Металните елементи са хромирани, което ги предпазва от корозия и замърсяване и същевременно допълва перфектно стилната визия на модела.

Меката дунапренена подложа на този стол е неподатлива на деформация, което ви дава възможност да използвате от този професионален стол в продължение на дълги години. Удобството, което мекият дунапрен осигурява ще накара вашите клиенти да потънат в прегръдката на този стол и вероятно голяма част от тях няма да пожелаят процедурите да приключат.

Тапицерията на този професионален фризьорски стол е изработена от здрава и качествена изкуствена кожа, която се почиства и подсушава без никакъв проблем. Материята е абсолютно неподатлива на замърсяване и захабяване от химикалите, използвани във фризьорството и ще издържи на дългогодишна експлоатация без да се деформира или зацапа.

Най-голямото удобство, което този фризьорски стол предлага е хидравличният крик, с чиято помощ се регулира височината според ръста на клиента. По този начин, професионалният фризьор няма да бъде принуден да заема позиция, която ще го умори и натовари излишно. Крикът се управлява с крак, а столът се регулира, докато клиентът седи върху него. Така най-добре може да се избере подходящата за фризьора височина.

Хромираните подлакътни облегалки, наред с цялостната иновативна визия на модела ще превърнат вашия салон в едно стилно и уютно място, което, наред с вашия професионализъм ще ви спечели много редовни клиенти.

Подобни продукти