Поставка за крака

120.00лв. 99.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1187
Прегледи на продукта: 3475
Количество:     

Информация за Поставка за крака от онлайн магазин Стилист БГ


Поставка за крака

Материал:

  • Метал с хромирано покритие
  • Гумена подложка против приплъзване

Удобството на клиента е грижа на всеки професионалист. За да спечелите един клиент, като постоянен посетител не е достатъчно само да се погрижите за неговата визия, но и да му предложите максимален комфорт, който ще направи престоя му във вашия салон едно незабравимо и приятно изживяване.

Защо е необходима поставката за крака?

В голяма част от разкрасителните процедури се налага клиентът да седи върху определен работен стол. В козметичните салони това може да бъде козметичен стол с падаща облегалка, а във фризьорските салони това са столът за подстригване, столът към измивната колона или дори столът в чакалнята. При продължително седене краката се уморяват, когато не могат да бъдат леко повдигнати, а това води и до напрежение и болки в гърба и кръста.

Поставката за крака е една важна необходимост, която отнема от напрежението в тялото на клиента, когато процедурата налага той да седи на едно място продължително време. В случай, че работните столове във вашия салон не разполагат със собствена поставка за краката, ние от Стилист.БГ ви предлагаме да се снабдите с допълнителна такава.

Какво ви предлага Стилист.БГ?

Ние предлагаме всичко необходимо за един фризьорски или козметичен салон, в това число и поставка за краката на клиента. Изработена от качествен и здрав метал, тя може да издържи на всякакво натоварване, без да се повреди или деформира. Поставката притежава хромирано покритие, което не само ще се впише чудесно към хромираната база на всеки работен стол, но и ще предпази метала от корозия и захабяване при контакт с боите и химикалите, използвани при разкрасителните процедури.

Поставката, която ви предлагаме има прецизно проектирана ергономична форма, така че да осигури удобна позиция на всеки клиент, независимо от неговата физика и предпочитания. За да се избегне приплъзването и изместването на поставката върху пода тя разполага с гумена подложка, осигуряваща здраво сцепление върху всички видове подови настилки. Купете сега на изгодна цена.

Произход: Китай

Подобни продукти