Модерен фризьорски стол

580.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 241
Прегледи на продукта: 1345
Количество:     

Информация за Модерен фризьорски стол от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: модерен фризьорски стол

Предназначение: За работа във фризьорски салони

Модел: 3045

Произведено в: Китай

Характеристики на модела:

  • Здрава и устойчива база от хромиран метал;
  • Масивен модел с класическа визия;
  • Регулируема височина, поредством маслен крик;
  • Ергономична форма на седалката и облегалката;
  • Плътен и устойчив на деформация дунапрен;
  • Подложки на подлакътните облегалки;
  • Тапицерия от изкуствена кожа в два цвята.

От столът за работа във фризьорския салон зависи не само удобството на клиента, който се подлага на разкрасителна процедура, но и това на професионалиста, който извършва конкретната манипулация.

За да осигурите, така необходимото удобство на себе си и своите клиенти Ви препоръчваме този масивен и здрав фризьорски стол с елегентна, класическа визия, която не просто ще се впише, но ще допълни перфектно интериора на всяко работно помещение.

Модернистичният стил на модела се допълва от неговите професионални функции, имащи за цел да улеснят още повече фризьора по време на работа. Височината му се регулира, посредством маслен крик, като за целта не е необходимо да се навеждате или клиентът да става от своето място.

Здравата и масивна база на този модерен фризьорски стол е изработена от висококачествен метал с хромирано покритие, което удължава значително неговия експлоатационен живот и го предпазва от замърсяване и корозия. Стойката на модела е плътна и масивна, без колелца, което допринася за неговата стабилност и устойчивост на големи натоварвания.

Ергономичната форма на седалката и облегалката дават възможност на клиента да се отпусне и наслади максимално на всеки етап от своето преобразяване, като в същото време позволяват на фризьора да работи свободно и прецизно. Височината на облегалката е съобразена с професионалните изисквания и позволява да се обработват с лекота дори много дълги коси.

Мекият дунапренен пълнеж е изключително плътен и устойчив на деформация, което ще запази цялото съоръжение в продължение на години. Двуцветната изкуствена кожа е с високо качество и дава възможност за лесно почистване и поддръжка на перефктния вид.

Подобни продукти