Луксозен фризьорски стол

570.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 240
Прегледи на продукта: 1225
Количество:     

Информация за Луксозен фризьорски стол от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Луксозен фризьорски стол

Модел: М 3886

Спецификации:

  • Удобен стол с мека тапицерия от изкуствена кожа;
  • Хромирана метална конструкция;
  •  Регулируема височина, посредством маслен крик;
  • Подлакътни облегалки;
  • Цвят: черен.

Представяме Ви луксозен модел фризьорски стол, който ще направи всеки салон за красота  приятно и приветливо място и ще накара посетителите да се настанят удобно и насладят на Вашето внимание и грижи.

Работният столът е онзи важен елемент от оборудването на един фризьорски салон, от който в голяма степен също зависи какчеството на фризурата, тъй като той осигурява удобство на фризьора, необходимо за постигането на добри резултати. Именно затова всеки специалист е длъжен да избира най-удобните модели, благодарение на които ще работи свободно, без излишно натоварване.

Луксозният стол, който Ви предлагаме създава точно това удобство, тъй като притежава възможност за регулиране на височината, според ръста на всеки клиент, за да не се налага на фризьора да работи приведен или да заема друга неудобна позиция.

Модел: М3886 има регулируема височина от 53 до 66см, което е оптималната височина за максимално удобство по време на работа. Височината се регулира, посредством маслен крик, което позволява да се избере необходимата позиция, докато клиентът седи на стола.

Конструкцията на този луксозен стол е здрава и устойчива, изработена от хромирани метални изделия, предпазващи модела от ръжда и замърсяване. Във фризьорските салони, където се работи с вода и се ползват химични препарати е изключително важно столът да бъде устойчив на тези влияния.

Луксозен фризьрски стол М3886 има мека дунапренена подложка на седалката и облегалката, осигуряващи изключителен комфорт на клиента по време на всяка манипулация. Удобните подлакътни облегалки ще му позволят да се отпусне, настани удобно и наслади на всяка минута от своето разкрасяване.

Висококачественият стол М3886 е тапициран с изкуствена кожа в черен цвят, което го прави невероятно лесен за почистване и подсушаване, като същевременно предпазва модела от захабяване от бои и химикали, използвани в салоните за красота.

Подобни продукти