Комфортен фризьорски стол

599.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 273
Прегледи на продукта: 1350
Количество:     

Информация за Комфортен фризьорски стол от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Комфортен фризьорски стол

Представяме Ви чудесен модел професионален фризьорски стол, който не само ще създаде необходимия комфорт на Вашите клиенти, но и ще допълни визията на Вашия салон с изтънченост и елегантност.

Столът има широка и стабилна основа, осигуряваща сигурност на клиентите и удобство за Вас самите. Той има устойчив корпус, изработен от неръждаема стомана, което е изключително важно за дългия живот на стола, особено в среда, в която се работи ежедневно с вода и химикали.

Комфортният стол има различни опции за регулиране, които ще осигурят най-удобната позиция на тялото както за клиента, така и за фризьора. Неговата хидравлична система с маслен крик позволява регулиране на височината, според ръста на клиента, за да се постигне най-удобната височина за фризьора по време на работа.

Моделът има падаща облегалка и подвижна облегалка за главата, което го прави подходящ за работа към измивни колони. Подвижната стойка за краката също прави този стол съвместим с повечето модели измивни колони, както и с всяка манипулация, извършвана във фризьорския салон. Тя, заедно е ергономичните подлакътни облегалки ще позволи на Вашите клиенти да се настанят в удобна позиция и да се насладят на всяка процедура.

Плътната дунапренена подложка и меката тапицерия от изкуствена кожа съчетават удобство и красота, към които се стерми всеки собственик на фризьорски салон, както и неговите клиенти. Този стол се почиства изключително лесно с подходящите почистващи препарати, след което може бързо да бъде подсушен и готов отново за работа.

Този елегантен и комфортен фризьорски стол е моделът, за който винаги сте мечтали. С него Вашата работа ще бъде значително по-лека, а удобството на Вашите клиенти – гарантирано.

Предназанчение: за работа във фризьорски салони

Спецификации:

  • Здрав корпус от закалена стомана;
  • Мека дунапренена подложка;
  • Тапицерия от изкуствена кожа;
  • Маслен крик за регулиране височината;
  • Падаща облегалка;
  • Подвижна облегалка за глава;
  • Подвижна стойка за крака;
  • Удобни подлакътни облегалки.

Модел:FS12R

Подобни продукти