Кожен стол за подстригване

269.00лв. 219.00лв.
  • Гласове: 9 Рейтинг: 3.5
Наличност: На склад
Код на продукт: М 56
Прегледи на продукта: 5236
Количество:     

Информация за Кожен стол за подстригване от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул:

Кожен стол за подстригване

Предназначение:

За работа във фризьорски и бръснарски салони

Спецификации:

  • Хромирана метална конструкция;
  • Мека кожена тапицерия в черен цвят;
  • Газов амортисьор за регулиране на височината;
  • Регулируема височина от 43 до 58см.

Този удобен и практичен фризьорски стол е предназначен за работа във фризьорски и бръснарски салони. Той е подходящ за всички фризьорски процедури, благодарение своите регулируеми фунции. Столът е оборудван с газов амортисьор за регулиране на височината, който Ви позволява с едно движение да го позиционирате на удобна за Вас височина. Височината може да се регулира в зависимост от нуждите на манипулацията, ръста на клиента и с цел Вашето максимално удобство по време на работа.

Този елегантен фризьорски стол има меки дунапренени подложки с висока плътност и тапицерия от изкуствена кожа в черен цвят, която го предпазва от замърсяване и захабяване от боите и химикалите, използвани във фризьорството и позволява лесното му почистване и подсушаване.

Този модел класически фризьорски стол е подходящ както за салони с малка площ, така и за по-големи помещения, където могат да се обособят няколко работни места. Неговата здрава и издържлива конструкция гарантира сигурността на клиента при всякакво натоварване.

Възможността да се върти в двете посоки осигурява удобство на фризьора по време на оформяне на прическата, а на клиента дава възможност да заеме най-удобната позиция и да се наслади максимално на процедурата.

Този елегантен класически стол може лесно да бъде преместен във всяка част на помещението и да се ползва не само към работната тоалетка, но и към измивната колона, в случай, че моделът е без стол.

Регулирането на височината може да се извършва, без да се налага клиентът да става от стола, което Ви позволява да прецените с точност най-правилната позиция, според ръста на клиента и спецификата на процедурата.

Благодарение на този стол Вие ще можете да обслужвате и деца и хора с висок ръст, които ще се чувстват приятно във Вашите ръце, а Вие ще вършите своята работа с лекота.

Подобни продукти