Промо

Класически фризьорски стол

389.00лв. 349.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.5
Наличност: На склад
Код на продукт: SH75
Прегледи на продукта: 1005
Количество:     

Информация за Класически фризьорски стол от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Класически фризьорски стол

Предназначение: За работа във фризьорски салони

Модел: SH75

Характеристики на модела:

  • Класическа изчистена визия;
  • Метална конструкция с хром покритие;
  • Регулируема височина (маслен крик);
  • Ергономична седалка;
  • Удобни подлакътни облегалки;
  • Плътна дунапренена подложка на седалка и облегалка;
  • Тапицерия от изкуствена кожа в черен цвят.

Представяме Ви изискан класически стол, специално изработен за работа във фризьорски салони. Той се отличава със своята семпла, но елегантна визия, която го прави напълно съвместим с интериора на всяко помещение.

Този стол може да се използва както към работната тоалетка, като стол за подстригване и други манипулации, така и към измивната колона, в случай, че Вашият модел не разполага със собствен стол.

Модел: SH75 има здрава метална конструкция с хром покритие, осигуряващо дълъг живот на уреда при ежедневно натоварване и замърсяване с бои и химикали. Базата на стола е специално конструирана да осигури лесно придвижване на модела до всяка точка на салона, като същевременно гарантира пълна надеждност при всякакво натоварване.

Височината на този фризьорски стол може да се регулира лесно и удобно, посредством маслен крик, без да се налага клиентът да става от своето място. По този начин може да се избере най-подходящата позиция, която да позволи на фризьора да работи с лекота и без излишно напрежение.

Седалката и облегалката на класическия стол имат плътна дунапренена подложка, осигуряваща максимален комфорт на клиента по време на неговото разкрасяване. Облегалката е с прецизно изчислена височина, така че да може столът да се използва и към повечето модели измивни колони, които се предлагат без собствен стол.

Меката тапицерия от изкуствена кожа дава възможност за лесно почистване и подсушаване след работа, като в същото време е устойчива на замърсяване и захабяване, за да осигури максимално дълъг живот на модела.

Подлакътниците на този класически фризьорски стол имат елегантни дървени облегалки, които ще позволят на клиента да се отпусне и настани удобно. С помощта на този модел ще можете да работите с лекота и да осигурите на своите клиенти комфорта, който заслужават.

Подобни продукти