Хромиран стол за подстригване

399.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT237
Прегледи на продукта: 1585
Количество:     

Информация за Хромиран стол за подстригване от онлайн магазин Стилист БГ


Хромиран стол за подстригване

Характеристики на модела:

  • Здрава и стабилна метална основа
  • Хромирано покритие
  • Стилен и елегантен дизайн
  • Мека дунапренена подложка на седалката и облегалката
  • Тапицерия от изкуствена кожа
  • Маневрен и лесно подвижен модел
  • Съвместим с измивни колони без собствен стол

Защо да изберете този стол?

Ние, от онлайн магазин Стилист бг. ви предлагаме един много здрав и функционален фризьорски стол, който ще намери перфектно приложение във всеки фризьорски салон, особено в тези, които не разполагат с достатъчно пространство, но не желаят да лишават своите клиенти от удобство.

Столът е компактен, но това съвсем не го прави по-малко елегантен и удобен. Той притежава собствен стил, който ще придаде изтънченост на всеки интериор и ще се впише перфектно във всяка обстановка. Лек, маневрен, но същевременно много здрав и устойчив на голямо натоварване, този професионален стол е нещото, което ще помогне много във вашата работа.

Изработен от здрава и устойчива стомана, този модел притежава хромирано покритие, което ще защити металните части от корозия и захабяване, които биха могли да възникнат при досег с химикалите, използвани във фризьорството. Неговото почистване е максимално улеснено от производителя, така че да можете да го поддържате в идеално състояние.

Удобство и практичност

Най-отличителното в този модел фризьорски стол е неговата функционалност. Той може да бъде използван не само към работната тоалетка, но и към измивната колона, в случай, че вашият модел не разполага със собствен стол. Столът разполага с 5 маневрени колелца, които улесняват значително неговото придвижване до всяка част на салона, така че да бъде винаги на разположение, където е необходимо.

Удобството, което този хромиран стол създава се изразява във възможността неговата височина да се регулира само едно движение, така че да се избере най-удобната позиция за фризьора. Този стол притежава ергономична седалка с мека тапицерия от изкуствена кожа, удобни и изящни облегалки за ръцете и маслен крик, с който се регулира  височината от 51 до 65см, в зависимост от ръста на клиента.

Произход: Китай

Подобни продукти