Широк фризьорски стол с хидравлично повдигане

520.00лв. 465.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 2.5
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1166
Прегледи на продукта: 1636
Количество:     

Информация за Широк фризьорски стол с хидравлично повдигане от онлайн магазин Стилист БГ


Широк фризьорски стол с хидравлично повдигане

  • Хромирана метална база
  • Хидравличен крик за регулиране на височината
  • Падаща облегалка
  • Широка седалка
  • Тапицерия от изкуствена кожа
  • Меки седалка, облекагалка и подлакътници

Стлист.БГ ви предлага много стилен, удобен и функционален фризьорски стол, който ще осигури максимален комфорт на вашите клиенти и на вас самите. Столът се отличава с невероятно изискан дизайн, който ще внесе усещане за лукс във всяко помещение. Макар и с доста специфична визия, този стол ще се впише идеално към всеки интериор и ще го допълни по един изящен начин.

Хидравлично повдигане

Широкият професионален стол за фризьорство е оборудеан с хидравличен крик, осъществавящ регулирането на височината. Благодарение на този важен механизъм ще можете с лекота да изберете най-удобната работна позиция за себе си, според ръста на клиента и вида на манипулацията, без дори да е необходимо клиентът да става от своето място. Устойчивият повдигащ механизъм ще ви позволи да използвате стола по най-удобния за вас начин в продължение на дълги години.

Материали

Масивният стол, какъвто е този модел изиксва масивна и здрава основа. Базата на този професионален стол е изработена от висококачествена неръждаема стомана, разполагаща с хромирано покритие, което ще предпази напълно метала от корозия и замърсяване. Във фризьорството се използват различни по вид и голям брой химични продукти, които биха могли да навредят сериозно на всеки незащитен уред или част от оборудването.

Широката седалка е покрита с плътна и мека дунапренена подложка, устойчива на деформация дори при продължително и сериозно натоварване. Тапицерията на стола е от здрава и качествена изкуствена кожа, която няма да се захаби и може да се почиства изключително лесно. Това ви дава възможност да си спестите честото претапициране и поправка на работното съоръжение.

Падаща облегалка

Най-голямото удобство на този стол се състои в неговата падаща назад облегалка, което позволява неговата употреба към измивната колона. Някои измивни колони не разполагат със собствен стол и ако вашият модел е точно такъв, то с този стол ще можете да спестите средства и пространство, като го изпозлвате там, където ви е необходим в момента.

Произход: Китай

Подобни продукти