Хидравличен фризьорски стол

480.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: NV68040-A
Прегледи на продукта: 1397
Количество:     

Информация за Хидравличен фризьорски стол от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Хидравличен фризьорски стол

Предназначение: За работа във фризьорски салони

Модел: NV68040-A

Произведено в: Китай

Всеки фризьорски салон се нуждае от качествен и функционален стол, върху който да бъдат настанени клиентите, подлагащи се на разкрасяваща манипулация. Качеството на стола и удобството, което създава определя удовлетворението на клиента и в същото време дава възможност на фризьора да работи по-свободно и прецизно.

Предлагаме на всички професионалисти уникален фризьорски стол, който не просто създава удобство, но изцяло променя визията на помещението, в което се намира. Той се отличава с изключително стилен и иновативен дизайн, като същевременно предлага невроятни екстри.

Моделът има здрава хромирана база със стойка тип звезда, осигуряваща невероятна стабилност и издържливост на голямо натоварване. Този стол има способност да издържи тежест от 150кг, което позволява на него да се обслужват клиенти с всякакво телосложение.

Както всеки качествен професионален стол и този модел има опция за регулиране на височината, което позволява да се избере най-удобната позиция за работа, според ръста на клиента и вида на процедурата. При този модел височината се регулира посредством хидравлична помпа, без да е необходимо клиентът да става от своето място, което е още едно от многото негови предимства.

Формата на седалката е не само уникална и иновативна, но и способна да създаде изключително удобство на клиента, като го обгърне нежно и му позволи да се отпусне максимално и наслади на своето разкрасяване. Облегалката прелива в удобни подлакътни облегалки и също има регуруема опция, която допринася още повече за комфорта на седящия.

С плътен, устойчив на деформация дунапренен пълнеж и здрава тапицерия от изкуствена кожа, този стол се почиства лесно и поддържа в перфектно състояние, за да служи дълго по най-добрия възможен начин.

Характеристики:

  • Иновативен, елегантен дизайн;
  • Здрава хромирана база със стойка тип звезда;
  • Опция за регулиране на височината, посредством хидравлична помпа;
  • Уникална форма на седалката;
  • Регулиране на облегалката;
  • Плътен и устойчив на деформация пълнеж;
  • Здрава тапицерия от изкуствена кожа;
  • Издържа на натоварване до 150гк.
Подобни продукти