Детски стол за подстригване

285.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6099
Прегледи на продукта: 1515
Количество:     

Информация за Детски стол за подстригване от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Детски стол за подстригване

Характеристики на модела:

  • Цветна кожена тапицерия;
  • Устойчив корпус от неръждаема стомана;
  • Регулируема височина;
  • Метална стойка за крака;
  • Подлакътни облегалки;
  • Предпазен колан;
  • Подвижен – на колелца;
  • Тегло: 15кг.

Децата също са кленти на фризьорските салони и те са, не по-малко важни клиенти от възрастните. За тяхното удобство и за удобството на фризьора, даряващ ги с красиви подстрижки производителите на фризьорско оборудване са създали специални модели столове за подстригване, които да осигурят максимален комфорт през цялото време.

Столът, който Ви предлагаме се отличава със своята визия, създадена специално, за да грабне детското внимание. Той е тапициран с изкуствена кожа в различни разцветки, които ще превърнат всеки фризьорски салон в по-приятно и приветливо място, особено за малчуганите.

Детският стол за подстригване е оборудван с механизъм за повдигане и сваляне, чрез който да се избере най-удобната работна позиция за фризьора. Този механизъм позволява избор на височината, докато детето седи на стола, с цел столът да се нагласи по най-правилния начин и да може да се свали, след като манипулацията приключи.

За да осигури пълна безопасност, моделът разполага с колан, който да предпази детето от падане по време на процедурата. Коланът е свързан към една от подлакътните облегалки и се закопчава удобно в предната си част.

Металната стойка за крака е добавена с цел да се осигури максимално удобство на малките клиенти, докато трае тяхната подстрижка. Децата съвсем не са лесни клиенти, тъй като изпитват затруднение да седят неподвижно дълго време и, поради тази причина производителите на фризьорско обрудване са се постарали да им осигурят максимален комфорт и безопасност.

Детският стол за подстригване е снабден с колелца, които правят неговото придвижване до всяка част на салона максимално лесно. Те, също така позволяват столът да се прибере, когато не е необходим в работното помещение, като по този начин се пести ценно пространство от работната площ на салона.

Този приятен, безопасен и удобен стол за подстригване ще Ви позволи да осигурите на малките си клиенти приятни и забавни мигове във Вашия салон. С него ще спечелите верни симпатизанти, които ще оценят факта, че полагате индивидуална грижа за всеки свой клиент.

Подобни продукти