Фризьорски стол Glory - в черно и бяло

599.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.8
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1195
Прегледи на продукта: 1744
Количество:     

Информация за Фризьорски стол Glory - в черно и бяло от онлайн магазин Стилист БГ


Фризьорски стол Glory –  в черно бяло

Характеристики:

  • Масивна хромирана база
  • Ергономична седалка
  • Масивни, спускащи се до основата подлакътници
  • Худравличен крик за регулиране на височината
  • Цвят: седалка и облегалка – черен; подлакътници – бял

Стилист.БГ ви предлага да оборудвате изцяло своя фризьорски салон, пазарувайки приятно и изгодно. Тук ще откриете всичко необходимо за вашето помещение и работа, предложено на изгодни цени и с качество, каквото не се среща често. Всеки компонент от оборудването на един стилен и престижен салон е важен и ние подхождаме изключително внимателно при избора на продуктите, които ви предлагаме, за да задоволим дори най-взискателните си клиенти.

Glory

Glory е висококачествен фризьорски стол, който ще внесе красота и уют във всяко помещение и ще създаде невероятен комфорт на всеки клиент. Изработен от много здрави и дълготрайни материали, този стол ще ви служи максимално дълго, без да се деформира, повреди или захаби при дългогодишна употреба. Този модел може да се използва както към работната тоалетка, така и към измивната колона, като навсякъде той ще пасне идеално и ще служи по най-добрия начин.

База

Здравината на този фризьорски стол се дължи на неговата масивна хромирана база. Здравият метал и широка основа осигуряват устойчивост на всякакво натоварване и стабилност по време на работа. Върху базата е монтиран и повдигащият механизъм, който в този случай е хидравличен крик за лесно и плавно регулиране на височината, съобразно ръста на клиента и вида на манипулацията. Хромираното покритие на стола дава възможност за лесно почистване и предпазва метала от корозия и замърсяване.

Седалка

Седалката на този стол е смесица между класическа и модернистична форма. Тя осигурява максимален комфорт на седящия, като обгръща леко тялото, осигурявайки му най-удобната позиция. Седалката и облегалката на модела притежават плътна дунапренена подложка, устойчива на деформация, тапицирана със здрава изкуствена кожа в черно. Спускащите се почти до пода извити подлакътници са издържани в бяло, предлагайки впечатляващ контраст, който придава невероятен стил и храктер на този удобен и здрав фризьорски стол.

Произход: Китай

Подобни продукти