Професионален бръснарски стол

899.00лв.
  • Гласове: 4 Рейтинг: 2.5
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1141
Прегледи на продукта: 3282
Количество:     

Информация за Професионален бръснарски стол от онлайн магазин Стилист БГ


Професионален бръснарски стол

Особености на модела:

  • Хромирана метална база
  • Масивна седлка с регулиране на височината и наклона на облегалката
  • Подвижна поставка за краката
  • Мека дунпаренена подложка
  • Тапицерия от изкуствена кожа
  • Хидравличен крик за регулиране на височината
  • Газов амортисьор за регулиране на облегалката
  • Моделът е наличен в черно

Предназначение

Бръснарството е част от мъжкото фризьорство, но то има за цел да предложи много по-голям брой разкрасителни процедури. Все още много мъже предпочитат да се оставят в ръцете на професионалист, дори когато става въпрос за рутинна дейност, като бръсненето и оформянето на лицевото окосмяване. Този вид манипулции налагат клиентът да заеме определена позиция, която се постига най-лесно с помощта на специалния бръснарски стол.

Защо да изберете този професионален стол?

Онлайн магазинът на Стлист.БГ ви предлага един чудесен професионален стол за бръснарство, притежаващ изключителна красота, създаващ невероятно удобство и предлагащ много работни опции. Този стол ще направи вашият салон много по-приятно място и ще накара вашите клиенти да си тръгват с ведро настроение.

Столът има масивна хромирана база, която осигурява лесно почистване и пълна устойчивост на захабяване и корозия. Този стол е толкова стабилен, че клиенти с всякакво тегло могат да се чувстват напълно спокойни, когато седят върху него. Височината на седалката се регулира посредством хидравличен крик, което става с минимални усилия от страна на бръснаря.

Облегалката се регулира с повдигане и сваляне с помощта на газов амортисьор, като наклонът се избира плавно, така че да се избегне всякакъв дискомфорт, който клиентът може да изпита. Специално предназначеният за бръснарство професионален стол разполага с подвижна поставка за краката, която ще допринесе за удобството по време на различните манипулации.

Много плътна и мека дунапренена подложка покрива седалката и облегалката на стола, която е и устойчива на деформация, така че столът да запази своето перфектно състояние в продължение на дълги години. Здравата и качествена тапицерия няма да се захаби, разкъса или деформира и ще ви даде възможност да почиствате стола и да го поддържате в идеално състояние.

Произход: Китай

Подобни продукти