Фризьорски столове за професионалисти

Всеки един човек е посещавал студио за подстрижки. Едни от най-използваните мебели там, на които и първо се обръща внимание са наличните фризьорски столове. Те задават комфорта, нужен на клиента за едно пълноценно удовлетворение от предоставената услуга.

Един от многото специалисти по красив външен вид е нашият фризьор. При него може би ходим най-редовно и той се ползва с нашето пълно доверие и симпатия. За дамите, а и за господата, които редовно посещават тези места с цел поддръжката на определена фризура обзавеждането и оборудването на един фризьорски салон не е маловажно.

Видове фризьорски столове:

Един от най-използваните елементи от обзавеждането на салона е фризьорският стол. Неговия вид и удобството, което той предлага е от ососбено значение, както за комфорта на клиента, по време на манипулациите, така и за фризьора, който се труди дълги часове от своето ежедневие върху косите на седящите на същия този стол.

По своята същност моделите биват много и най-разнообразни, като започнем от предназначението им, форма, лукса и удобството, които предлагат, цвета, материала, от който са изработени и т.н. Ние сме ги групирали в няколко вида, които ще представим.

В един фризьорски салон може да има няколко вида столове:

  • Столове за посетители, на които клиента изчкава реда си.
  • Работни столове, на които се извършват процедурите.
  • Столове за фризьори, предназначени за измиване на косата.

Разбира се съществуват и още много видове, които смятаме за излишно да описваме, тъй като това са основните, върху които се съсредоточава вниманието на клиента. А ние в крайна сметка целим да задоволим максимално именно него, за да може той да е доволен и да се връща отново и да кани свои познати.

Какво трябва да знаем за работния стол за фризьори.

Нека се съсредоточим върху основния модел, на който се извършва главното действие – работният стол. Той има опция за регулиране на височината, за да бъде максимално удобно на твореца, който ни прави красиви. Различните видове фризьорски столове имат различни опции за регулиране на височината, посредством маслен крик или газов амортисьор, което се случва лесно, без да е необходимо клиентът да става от стола.

Добрият фризьорски стол трябва да създаде максимално удобство и на фризьора и на клиента, като за клиента са подсигурени стойка за краката, която да му позволи да се чувства удобно, особено ако процедурите отнемат много време и облегалки за ръцете, на които да се почувства, като у дома си.

А какво да избера за фризьорския ми салон?

Разгледайте нашите предложения и подберете тези, които пасват на бюджета Ви. Съобразете се, разбира се, с това какво точно желаете да предоставите на клиента, с колко място разполагате и не на последно място - какъв цвят да бъде, за да пасва на интериора.

Ако горепосочените неща са трудни за Вас, то не се колебайте да осъществите връзка по удобен за Вас начин с нашите професионални консултанти. Те са винаги на линия и готови да Ви помогнат сред избора на огромното разнообразие от предлаганите от Стилист България фризьорски столове.

Подреждане: