Елегантна стойка за сешоар

59.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6098
Прегледи на продукта: 2873
Количество:     

Информация за Елегантна стойка за сешоар от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Елегантна стойка за сешоар

Материал: Метал; пластмаса

Височина: 82см

Предназначение: За работа във фризьорски салони'

Сешоарът слага завършващия щрих на всяка фризьорска процедура. Без него работата на фризьора би била много по-труда, а фризурите на клиентите – незавършени и не така красиви. Сешоарът е един от най-използваните уреди сред фризьорските помагала и, като такъв той винаги трябва да бъде на удобно разстояние за фризьора.

Всеки сешоар, независимо дали е професионален модел или такъв за домашно ползване има кабел, чието оплитане е неприятно и понякога се налага да се отдели ценно време, за да бъде разплетен и годен за употреба, а това време в един натоварен фризьорски салон не бива да бъде пропилявано.

Специално за работа във фризьорските салони са създадени професионални стойки, с чиято помощ сешоарът е винаги под ръка и готов за работа. Моделът стойка за сешоар, който Ви предлагаме е изключително елегантен и в същото време практичен и удобен.

Елегантната стойка за сешоар се отличава със своя ергономичен дизайн и качество на изработката. Нейното присъствие не само ще улесни работата на всеки фризьор, но и ще допълни изтънчената, модерна визия на интериора и ще направи салона по-уютно и приятно място за клиентите.

Стойката е лека и компактна и няма да заеме излишно място от работното пространство на салона. Тя има широка и устойчива основа, която няма да позволи профи сешоарът да падне и да се повреди.

Височината на този модел е 82см, което позволява стойката да се монтира върху работната тоалетка или фризьорската количка. По този начин уредът ще бъде на максимално удобно разстояние и в същото време правилно съхранен и предпазен от оплитане на кабела.

Удобството на фризьора по време на работа определя в голяма степен качеството на неговата работа и, именно с цел удобство производителите на професионално фризьорско оборудване са се постарали да изработят тази перфектна и ергономична, елегантна стойка за сешоар.

Подобни продукти