Сешоар Savana 2000W

84.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1142
Прегледи на продукта: 1142
Количество:     

Информация за Сешоар Savana 2000W от онлайн магазин Стилист БГ


Сешоар Savana – 2000W

Производител: MP Hair – Италия

Предназначен за професионална употреба с възможност да се използва в домашни условия

  • 2 скорости на въздушната струя
  • 3 температурни режима
  • Допълнителен накрайник (мундщук)
  • Бутон студен въздух
  • Мощност 2000W

Цвят: черен с червени орнаменти

Стилист БГ е онлайн магазин, в който ще откриете огромно разнообразие от професионални уреди, инструменти и консумативи за фризьорство и козметика с изключително качество, на невероятно атрактвини цени. Ние държим да предложим най-доброто професионално оборудване, поради което работим само с доказани световни и европейски марки.

  • Професионален сешоар

Savana е професионален сешоар на италианската компания MP Hair с много изтънчена визия, зад която се крие истински звяр. Изумително мощният мотор на този уред ще съкрати времето, необходимо за изсушаване на косата наполовина, което съевременно ще ви спести излишни усилия и ще ви позволи да обслужите повече клиенти.

  • Качество

Както всички уреди на MP Hair и Savana е изработен с най-качествени материали, като изработката е образец на най-модерните технологии в областта на професионалните уреди. Изцяло ергономичният и функционален дизайн на сешоара улеснява в голяма степен изсушаването и оформянето на косата. Аеродинамичната му форма има за цел да осигури по-мощна въздушна струя и по прецизно насочване при обработване с четка.

  • Накрайник

Този професионален сешоар се предлага с допълнителен накрайник тип мундщик с тесен отвор за качествено офромяне, когато се използва четка. Към този уред можете да закупите допълнително дифузера на италианската марка, който ще откриете в нашия магазин за да изготвяте още по-атрактивни и качествени прически.

Работни функции

Savana 2000W има 2 степени на въздушната струя и 3 температурни режима, което ви позволява да изберете най-подходящите параметри, според структурата на косата и вида на прическата. Бутонът за студен въздух е задължителен при професионалните сешоари и този качествен и мощен италиански сешоар също го притежава. Стилист. БГ ви дава възможност да оборудвате своя салон с най-качествената професионална апаратура на изгодни цени. Не пропускайте тази възможност, защото вашите клиенти заслужават само най-доброто.

Подобни продукти