Професионален сешоар с дифузер Compact 1800W

72.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.3
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1210
Прегледи на продукта: 1046
Количество:     

Информация за Професионален сешоар с дифузер Compact 1800W от онлайн магазин Стилист БГ


Професионален сешоар с дифузер Compact 1800W

Спецификации:

  • Мощност 1800W
  • 2 скорости
  • 3 температури
  • Цвят: черен
  • Въртящ се кабел с дължина 3м.
  • 2 приставки тип мундщук
  • Дифузор в добавка

Производител: MP Hair - Италия

Предимствата на компактния сешоар

Професионалните уреди за оформяне на косата често се отличават със своя по-внушителен външен вид и повече работни опции. Схващането, че малкият сешоар е предназначен за домашна употреба е на път да се промени, тъй като италианската компания MP Hair променя със замах наложените до момента стереотипи.

Стилист.БГ предлага на всички професионални фризьори един компактен професионален сешоар, притежаващ всички характеристики на професионалните модели. Единственото различно при него е компактната му и удобна форма. Този уред за професионална употреба може да се пренася с лекота и да се използва продължително без да натовари и умори ръката на фризьора.

Compact 1800W

Оборудван с мощен, бързооборотен мотор, този сешоар предлага бързо и качествено изсушаване на косата. Силата на неговата въздушна струя набира скорост за броени секунди, постигайки желаната от фризьора степен за максимално качествено и дълготрайно оформяне на прическата. Както всеки друг професионален сешоар и този компактен модел предлага няколко скорости на въздушната струя – при Compact 1800W те са 2, като всяка от тях е предназначена за различно оформяне на косата.

Уредът предлага избор между цели 3 температурни режима. Различната степен на нагряване на въздушаната струя е изключително важна опция при професионалните сешоари, тъй като всеки тип коса и всяка прическа изискват различен метод на обработка. Изборът на работни режими става невероятно лесно, тъй като бутоните са разположени от вътрешната страна на ръкохватката. Това дава възможност за промяна на скоростта и температурата, без да се налага спиране на работния процес.

С дълъг, въртящ се кабел и два допълнителни накрайника (концентратори за въздух), този уред дава възможност за различно оформяне на косата при изсушаване с четка. Най-големият подарък, който MP Hair ви прави, обаче е добавеният към сешоара дифузер, за оформяне на леки и ефирни вълни и къдрици. Разнообразие от фризури, минимално тегло и изключително мощен мотор, този компактен сешоар променя изцяло възгледите за професионалния уред.

Подобни продукти