Стенна поставка за сешоар Termix

19.20лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1277
Прегледи на продукта: 2158
Количество:     

Информация за Стенна поставка за сешоар Termix от онлайн магазин Стилист БГ


Стенна поставка за сешоар Termix

Материал: пластмаса

Предлага се заедно с компоненти за монтаж – дюбели и винтове

Универсален модел, подходящ за всички модели сешоари

Цвят: черен

Производител: Termix – Испания

Защо е необходимост поставката за сешоар?

Фризьорската професия, противно на някои схващания е свързана с тежък физически труд и голямо натоварване. Всяка част от работата на фризьора изисква не малка част от неговите усилия, като това включва не само конкретните манипулации, но и намирането и достигането до всеки един уред, инструмент или консуматив. Добрият фризьор се старае да планира максимално ефективно всяко свое движение, така че да не се губи както енергия, така и ценно време.

Когато всеки работен инструмент има своето фиксирано място в салона, достъпът до него е напълно улеснен, а това дава възможност да се концентрират усилията върху по-важните и отговорни дейности. Много от фризьорите имат фксирано място за своя сешоар – това може да бъде стойка или кукичка за окачване върху помощната количка или плот върху работната тоалетка, но и двата варианта имат своите безспорни недостатъци. Най-доброто решение за правилно съхранение си оставя фиксираната на стената поставка, защото по този начин мястото на сешоара си остава непроменено.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ ви предлага поставка за сешоар, пригодена за монтиране върху стена. Здравината и практичността на тази поставка ви гарантират дълъг период на удобство и максимално улеснение в намирането на уреда. Поставката може да се монтира в непосредствена близост до работната тоалетка, така че уредът да бъде винаги на една ръка разстояние, когато се налага неговата употреба.

Изработена от много устойчива на удар и деформация пластмаса, тази поставка ви гарантира абсолютната сигурност, че скъпият професионален сешоар е максимално защитен от повреждане. С универсален отвор, подходящ да поеме всеки модел сешоар, поставката се предлага заедно с компонетите за монтаж към стената – дюбели и винтове.

Избирайки тази универсална поставка за стена на испанската компания Termix, вие ще имате перфектната организация на своята работа и идеално съхранен сешоар – без изпускане на пода и загуба на време в неговото търсене.

Подобни продукти