Сешоар ново поколение

149.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6072
Прегледи на продукта: 1133
Количество:     

Информация за Сешоар ново поколение от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Сешоар от ново поколение

Предназначение: За професионално изсушаване и стилизиране на коса

Модел: GA.MA Pluma 4500 ION

Произведено от: GA.MA Professional - Италия

Предлагаме на всички висококвалифицирани фризьори професионален модел сешоар от ново поколение, с гарантирано италианско качество. Той се отличава със стилен и ергономичен дизайн, перфектно балансирано тегло и добра съвместимост с коси с различна структура и дължина.

Модел Pluma 4500 ION е уред от ново поколение, създаден на базата на най-новите научни и технологични разработки. Той притежава електромотор Endurance, осигуряващ дълъг експлоатационен живот на уреда, благодарение на който се повишава значително мощността на двигателя, като същевременно се намалява разходът на електроенергия.

Този модерен професионален сешоар използва иновациите в съвременните технологии, излъчвайки полезни йони към сърцевината на косъма, като по този начин не само го предпазва от увреждане, но и възстановява неговата здравина и структура, позволявайки му да запази влагата, която му е необходима.

Йонизиращата технология на този професионален сешоар прави косата по-здрава, гладка и блестяща, а също и по-податлива на стилизиране, премахвайки неприятното статично електричество, водещо до наелектризиране на косата.

Моделът се предлага заедно с 2 професионални дюзи с размер: 6 и 9см, подходящи за оформяне на коси с различна дължина и плътност, позволяващи да се избере най-оптималният начин за изсушаване и оформяне на различни типове коси и прически.

Този високотехнологичен професионален уред притежава три степени на температурата и две скорости на въздушната струя, благодарение на което всеки професионалист може да избере подходящ работен режим, според структурата на косата и визията на желаната фризура.

Както всеки професионален модел и сешоар GA.MA Pluma 4500 ION има бутон за студен въздух, целящ да охлади и фиксира прическата, както и дълъг захранващ кабел и кукичка за окачване, осигуряващи изключително удобство и свобода по време на работа.

Характеристики:

  • Мощност :2000-2400 W
  • 3 температурни режима;
  • 2 степени на въздушната струя;
  • Бутон за студен въздух;
  • Цвят: черен/бял
  • Тегло: 450гр.
Подобни продукти