Сешоар Next 212 Black - професионален

86.40лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.8
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1160
Прегледи на продукта: 1288
Количество:     

Информация за Сешоар Next 212 Black - професионален от онлайн магазин Стилист БГ


Сешоар Next 212 Black – професионален

Технически характеристики:

  • Тегло: 500гр.
  • Скорост на въздушната струя: 70куб.м./ч.
  • Честота: 50/60Hz
  • Ообороти в минута: 16600
  • Приставки тип мундщук: 2бр.
  • Мощност:200W
  • Дължина на кабела: 2.5м
  • Цвят: Черен

Производител: Axima – Италия

Професионален сешоар

Всеки фризьор използва сешоар! Той е уредът, слагащ финалния щрих на всяка прическа и този, който определя цялостния облик на клиента. Един добър сешоар може не просто да оформи косата в правилната посока, но и да спести време и усилие на натоварения фризьор. Всеки опитен фризьор знае, колко важен уред е сешоарът и затова го избира с много любов и внимание.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист БГ е онлайн магазин, предлагащ професионално оборудване за фризьорски и козметични салони, в който всеки професионалист ще открие подходящи уреди, обзавеждане и консумативи за своята работа. Голямата амбиция на нашия екип е да ви предложим едни от най-качествените продукти, произведени от лидерите в областта на разкрасяването, така че да спечелим вашето доверие.

Next 212 Black е един от уредите, които ни дават възможност да удовлетворим всички ваши изисквания. Произведен от престижната италианска компания Axima, той се отличава с мощност, високо качество и функционалност. Неговото ниско тегло ще ви спести усилия през дългия работен ден, а неговият мощен мотор ще ви помогне да съкратите времетраенето на една от задължителните професионални манипулации – изсушаването на косата.

С компактни размери, но с голяма мощност, Next 212 ще се погрижи бързо и лесно за оформянето на всяка прическа. Този професионален уред предлага 2 скорости на въздушната струя и три температурни режима, от които можете да избирате с лекота. Както всеки професионален сешоар и Next разполага с бутон за студен въздух, предназначен да фиксира прическата в желаната форма. Бутоните са разположени от вътрешната част на ръкохватката, така че смяната на режимите да става дори по време на работа.

С дълъг захранващ кабел и две допълнителни приставки за оформяне, този компактен и мощен сешоар ще ви даде възможност да докажете своя професионализъм, а на нас – да удовлетворим своето желание да ви предложим най-доброто.

Подобни продукти