Йонизиращ сешоар Jaguar HD4200

135.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 209
Прегледи на продукта: 1516
Количество:     

Информация за Йонизиращ сешоар Jaguar HD4200 от онлайн магазин Стилист БГ


Йонизиращ сешоар/ професионален

Модел: Jaguar  HD 4200 Ionic – 1900W

Сешоарът е един от най-използваните уреди при работата във фризьорските салони. От неговото качество зависи не само удобството на фризьора по време на работа, но и качеството на прическата, както и възможността да се предпази косата на клиента от увреждане.

Сешоарът HD 4200 Ionic е изработен от престижната марка Solingen, която произвежда най-качествените професионални уреди. Той има стилен дизайн и ергономична форма за максимално удобство на фризьора по време на изготвяне прическата на клиента.

Jaguar HD4200 Ionic  притежава мощен професионален мотор, осигуряващ 2 скоростни режима на силата на въздушната струя, които могат да се избират свободно, в зависимост от нуждите на прическата.

Моделът има 4 температурни режима, които се избират, според желанието за фиксация на прическата и в зависимост от здравината на косъма. Изборът на степента на нагряване позволява да се избегне увреждане на тънка и третирана коса.

Бутонът за студен въздух присъства при най-добрите професионални модели сешоари и Jaguar HD 4200 Ionic не прави изключение. Той се използва за фиксиране на изготвената прическа и предпазване на косата от прегряване.

Този професионален сешоар има 2 сменяеми накрайника, които се избират, съобразно вида на прическата, която се изготвя. С тях може да се избере концентрацията на въздушната струя, с цел да се постигнат най-добри резултати.

Йонизиращата функция на този професионален сешоар е неговото най-голямо предимство. Полезните йони, излъчвани от уреда предпазват косата от увреждане, придават и допълнителен блясък и здравина и неутрализират статичното електричество, чрез което предпазват косата от наелектризиране.

Jaguar HD 4200 Ionic е лек и удобен за работа модел, който няма да умори ръката на фризьора, дори при продължителна работа. Той има дълъг кабел за максимално удобство при работа и кукичка за окачване, осигуряваща бърз и удобен достъп до уреда.

Спецификации:

  • Мощен професионален мотор;
  • Йонизираща функция с антистатичен ефект;
  • 2 скорости на въздушната струя;
  • 4 степени на температурата;
  • Бутон за студен въздух;
  • 2 заменими накрайника;
  • 2.80м дължина на кабела;
  • Захранване: 220 – 240 V
  • Консумация: 1900 W

Производител: Solingen Германия

Подобни продукти