Универсален дифузер за къдрици

12.00лв.
  • Гласове: 13 Рейтинг: 1.8
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1190
Прегледи на продукта: 6530
Количество:     

Информация за Универсален дифузер за къдрици от онлайн магазин Стилист БГ


Универсален дифузер за къдрици

Характеристики:

  • Съвместим с професионални и любителски сешоари
  • Подходящ за оформяне на вълни и къдрици
  • Изработен от качествена удароустойчива пластмаса
  • Лесен монтаж към всеки отвор
  • Здраво и стабилно закрепяне

Производител: MP Hair – Италия

Най-лесният начин за изготвяне на ефирни вълни и палави къдрици си остава изсушаването на косата с помощта на дифузер. Времето, необходимо за този вид обработка е минимално, усилията също, а ефектът е – абсолютно естествени букли с уникална форма и блясък. За дамите, желаещи да бъдат винаги с чуплива или къдрава коса, дифузерът е приставка от първа необходимост, а за професионалните фризьори, той е задължителна част от професионалното оборудване.

Стилист.БГ е сред най-добрите онлайн магазини, предлагащи професионално фризьорско и козметично оборудване, защото в него всеки продукт е подбран внимателно, така че да предложи удобство и дълготрайна употреба. Тук марката има значение, тъй като името на производителя гарантира качество на материалите и изработката.

Универсален дифузер

Стлисит ви предлага висококачествен дифузер за къдрици, съвместим с всички професионални и любителски сешоари. Неговата универсална съвместимост дава възможност, той да послужи както на професионалистите, така и на любителите на домашното разкрасяване. Независимо какъв модел е вашият сешоар, с помощта на този функционален дифузер ще можете да оформяте косата си по начина, по който винаги сте мечтали да изглежда.

Материали

Дифузерът е изработен от италианската компания MP Hair, а това вече говори красноречиво за неговите достойства. За неговото създаване, италианският производител на професионални уреди за разкрасяване е заложил на много здрава и устойчива пластмаса, която ще издържи дори на удар, в случай че неволно го изпуснете на пода. Приставката е изработена така че да се осигури здраво и стабилно закрепяне към отвора на сешоара, без никаква опасност от инциденти по време на работа.

Форма

Със своите 9 дюзи, този дифузер може да оформи косата по различни начини, така че прическата винаги да бъде ефектна и дълготрайна. За да увеличите здравината и трайността на оформената прическа, ние от Стилист.БГ ви съветваме винаги преди обработка на косата да нанасяте подходящ стилизант и да я фиксирате с подходящ лак.

Подобни продукти