Дифузер за професионални сешоари

14.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6112
Прегледи на продукта: 3874
Количество:     

Информация за Дифузер за професионални сешоари от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Дифузер за професионални сешоари.

Характеристики на модела:

  • Универсален модел за професионални сешоари;
  • Лесно закрепяне, чрез пружини;
  • Надеждно захващане;
  • Тегло: 0.500кг

Дифузерът е допълнителна приставка, чрез която се оформят специални прически във фризьорските салони и в домашна обстановка. Не всеки модел сешоар е оборудван с такава приставка и за целта производителите на фризьорско оборудване я предлагат, като допълнителен компонент от фризьорското оборудване.

Дифузерът, който Ви предлагаме е универсален и съвместим с повечето професионални сешоари, използвани от стилисти и фризьори. Той се поставя лесно и прилепва плътно към тялото на сешоара, без опасност от изваждане по време на употреба.

Механизмът, който осигурява прикрепването на приставката към сешоара работи чрез пружини, а освобождаването след употреба е също така лесно и удобно.

С тази удобна приставка ще имате възможност да предложите разнообразие от фризури на своите клиенти, а работата с нея ще бъде лесна и удовлетворяваща.

Защо е необходим дифузерът?

С помощта на дифузер се постига невероятен обем, който е изключително необходим на дамите с тънка и слаба коса. Освен това дифузерът създава изящни вълни и къдрици бързо и лесно, без да уврежда косата и поради тази причина е предпочитан от все повече жени по света.

Способността на дифузера да повдига косата от корените е причината тази ценна приставка да бъде толкова важна част от фризьорското оборудване, тъй като чрез нея се избягва неприятното слепване и липсата на обем и блясък на прическата.

Дюзите на тази приставка са специално проектирани, така че да разпределят въздушната струя равномерно, като по този начин предпазват косата от прегряване и увреждане. Употребата на дифузер, обаче изисква влагане на допълнителни стилизиращи продукти, за да се осигури дълготрайност на фризурата.

Ако ползвате дуфузер в домашни условия е важно да спазвате някои прости правила, за да получите къдриците и обема, за които мечтаете:

  • Не прибягвайте към употреба на дифузер, преди да сте подсушили нежно косата с хавлиена кърпа. Не се опитвайте да оформите къдрици, докато косата е много мокра.
  • Използвайте дифузер, като разпределите цялата коса или кичури от нея равномерно около дюзите.
  • За да предпазите тънката коса от увреждане, използвайте продукти, които я предпазват от прегряване.
  • За да се радвате на красива фризура по-дълго, нанесете пяна или друг стилизиращ продукт, като внимавате да не прекалявате, защото така ще утежните косата и ще развалите къдриците.
Подобни продукти