Йонизираща керамично-турмалинова преса Euphoria

129.60лв.
  • Гласове: 3 Рейтинг: 3.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1170
Прегледи на продукта: 2020
Количество:     

Информация за Йонизираща керамично-турмалинова преса Euphoria от онлайн магазин Стилист БГ


Йонизираща керамично-турмалинова преса Euphoria

Характеристики:

  • Плаващи керамично-турмалинови плочи – генератор на йони
  • Размер на плочите: 24 х 120мм
  • Материал на плочите: керамика+ сребърен нано турмалин
  • Керамични нагреватели
  • Регулируема температура от 80 до 230˚С
  • Термоабсорбираща повърхност
  • Електронен дисплей, показващ градусите
  • Въртящ се на 360 градуса кабел
  • Подходяща за къдрене и изправяне на коса

Производител: Axima – Италия

Предимството на нано технологиите

Към обработката на косата вече се подхожда много внимателно. Ако в миналото се е налагало дамите да избират, дали да имат красива прическа сега и увредена коса по-късно, то днес този въпрос не стои на дневен ред, защото съвременните уреди за термична обработка на косата използват иновативни разработки, благодарение на които косата не е изложена на никав риск, дори напротив – тя става по-гладка, лъскава и еластична.

Италианската компания Axima е сред новаторите в производството на професионални уреди за стилизиране на косата. Тя залага на специално разработените технологии, които са съвкупност от последните открития в сферата на физиката и медицината. Все повече съвременни уреди за коса залагат на въздействието на отрицателно заредените йони, притежаващи доказана способност да подобряват състоянието на косата и скалпа.

Иновативната Euphoria

Стилист. БГ ви предлага една преса за коса от ново поколение, с която можете не само да изправяте, но и да къдрите косата по няколко различни начина. Уникалното при този уред са неговите плаващи керамични плочи със Сребърен Нано Турмалин, който е един своебразен и мощен генератор на йони. Термоабсорбиращата повърхност на плочите има за цел да запази изцяло вкагата в сърцевината на косъма и по този начин да го обработи без да му навреди по никакъв начин.

Обработена с тази преса, косата ще бъде огледално гладка или изящно накъдрена, без следа от неприятното статично електричество. Времето, необходимо за обработка ще бъде значително съкратено, а работата с уреда ще бъде едно футуристично изживяване. С този прецизен уред можете да избирате степента на нагряване на плочите, в зависимост от структурата и състоянието на своята коса, като темепературната амплитуда варира от 80 до 230˚С.

Лека, удобна и иновативна, Euphoria ще ви накара наистина да изпаднете в това състояние. Стилизирането на косата никога не е било толкова лесно, а нейната визия така изумителна.

Подобни продукти