Професионална тефлонова преса

84.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1191
Прегледи на продукта: 1254
Количество:     

Информация за Професионална тефлонова преса от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална тефлонова преса

Характеристики:

  • Достига желаната температура само за 90 секунди
  • Тефлонови плочи
  • Ширина на плочите: 3.5см
  • Пет степенно електронно регулиране на температурата
  • Регулируема температура от 120 до 200˚С
  • Въртящ се на 360 градуса кабел
  • Мощност 160W
  • Противоплъзгащо се покритие на ръкохватката

Производител: MP Hair – Италия

Прецизен и много качествен професионален уред ви предлага онлайн магазинът на Стилист.БГ. Тази преса за изправяне на коса е едно чудесно допълнение към вашето професионално оборудване, което ще ви даде възможност да работите с лекота и в същото време да постигате забележителни резултати. Изработена от MP Hair Италия, тази професионална преса ви гарантира дълготрайна употреба с изключително удобство по време на работа.

Тефлонови плочи

Уникалното при този модел е материалът, от който са изработени неговите плочи. Тефлонът има доказани защитни и антизалепващи при нагряване свойства, което е един чудесен избор за безопасно и качествено изправяне на косата. Плочите са с ширина 3.5см, което е оптималният размер за бързо оформяне на средно дълги и дълги коси. Специалното покритие на плочите ще намали драстично увреждането на косата и ще елиминира статичното електричество, водещо до наелектризиране на косата.

Избор на работни режими

Тази професионална преса е толкова прецизна, че позволява дори да се избере степента на нагряване на плочите. Петстепенното електронно регулиране на температурата ви позволява бързо и лесно да изберете подходящата опция, според структурата и моментното състояние на косата. Електронният панел за регулиране на работните опции се намира от вътрешната страна на ръкохватката, така че да се избегне неволното докоснване на бутоните по време на работа.

Здрав и сигурен захват

Тефлоновата професионална преса на MP Hair разполага с гумено покритие, предпазващо уреда при падане и предотвратяващо приплъзването на ръката по време на работа. В случай, че ръката ви се изпоти или е мокра, вие отново ще имате гарантирано здрав и надежден захват за максимално лесна и напълно безопасна работа.

Подобни продукти