Керамична преса Random

93.60лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1251
Прегледи на продукта: 1177
Количество:     

Информация за Керамична преса Random от онлайн магазин Стилист БГ


Керамична преса Random

Характеристики:

  • Плочи: Плаващи 24х90 мм
  • Материал на плочите: Керамика с йонизиращ ефект
  • Материал на нагревателите: Керамика
  • Регулируема температура от 80 до 200˚С
  • Стилен и функционален дизайн
  • Въртящ се на 360 градуса захранващ кабел
  • Бързо и равномерно нагряване на плочите

Производител: Axima – Италия

Random е прецизна и практична керамична преса, създадена от италианската компания Axima. Изработена от най-качествените съвременни материали, работата с нея е не само безопасна и лесна, но и изключително приятна. Ако желаете идеално гладка и копринено мека коса – Random е уредът, с който ще я постигнете без никакви усилия.

Керамични плочи

Тази професионална преса за изправяне на коса притежава плаващи керамични плочи, генериращи отрицателно заредени йони, които имат доказано благотворен ефект върху косъма. Йонизацията позволява косата да се обработи при максимално съхранение на космената обвивка, така че изцяло да се запази влагата в сърцевината на косъма. Керамичните плочи дават възможност да се придаде идеална гладкост и мекота на косата, без следа от наелектризиране и изпръхване, вследствие на термичното въздействие.

Регулируема температура

Random притежава термореле за избор на степените на нагряване на плочите. С нея ще можете да работите, избирайки най-подходящата за всеки тип коса температура, така че слабата и третирана коса да не се увреди допълнително, а здравият и плътен косъм да бъде оформен трайно и качествено. Степените на нагряване с тази преса варират от 80 до 200˚С, а изборът е максимално улеснен.

Равномерно нагряване

Тази керамична преса на Axima притежава керамичен нагревател, осигуряващ бързо и равномерно нагряване на цялата работна повърхност. Благодарение на това, вече няма да ви се налага да третирате повторно един и същ кичур коса и по този начин да застрашавате здравината на косъма и да губите излишно време. Лесна и бърза обработка при максимално удобство ви гарантира тази италианска професионална преса за изправяне на коса. Косата ви никога не е била толкова здрава и блестяща, а вие толкова уверени в своите умения.

Подобни продукти