Професионална преса за обем в корените

67.20лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1285
Прегледи на продукта: 2388
Количество:     

Информация за Професионална преса за обем в корените от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална преса за обем в корените

Характеристики:

  • Мощност: 45W
  • Напрежение: 230V-50Hz
  • Регулируема температура от 160 до 220˚С
  • Керамични плочи тип ‘’Фризе’’
  • Ширина на плочите: 4.5см
  • Въртящ се кабел с дължина 2.5м

Производител: MpHair – Италия

Най-лесният начин да постигнем завиден обем

Липсата на обем в косите е проблем на много жени по света. Начините и обещанията той да се постигне се множат всеки ден, но доста от тях са на практика неефективни, а други изискват усилия и време, с каквито малко от съвременните жени разполагат. Стилизирането с лектрическа преса си остава един от най-лесните и бързи начини да придадем обем на тънката и слаба коса, като я повдигнем от корените.

Как да придадем обем на слабата и безжизнена коса?

Типично за тънката и слаба коса е липсата на жизненост и блясък. Тя, освен това е плътно прилепена към скалпа, което визуално влошава още повече нещата. С изобретяването на пресата за коса, много дами, с помощта на своите фризьори са открили, че пречупването на косата в основата (корените) по специфичен начин я прави визуално по-буйна и жизнена. За целта не е необходимо да се третира косата по цялата ѝ дължина, а само косъма - на няколко милиметра от кожата на главата.

Какво ви предлагаме ние?

Тъй като не всяка преса за коса може да послужи за повдигане на косата от корена, ние от Стилист.БГ ви предлагаме модел, създаден специално за целта. Той може да се използва както от професионалисти, така и от всички любители в домашна обстановка. Уредът е дело на италианската марка MP Hair, което гарантира неговото качество, лекота на работа и максимални ползи за фризурата.

Керамични плочи тип "фризе"

Особеното при този модел е формата и покритието на неговите плочи. Висококачествената керамика с назъбена повърхност, позната сред професионалистите, като "фризе" има уникалното свойство да повдига косата от корена, реализирайки ситни вълнообразни форми. С регулируема температура от 160 до 220˚С, тази професионална преса ви дава възможност за индивидуално отношение към всеки тип коса, за качествена и прецизна обработка на косата.

Изберете италианското качество, на което се доверяват професионалистите!

Подобни продукти