Професионална керамична преса Wet & Dry

67.20лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1282
Прегледи на продукта: 1361
Количество:     

Информация за Професионална керамична преса Wet & Dry от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална керамична преса Wet & Dry

Характеристики:

  • Напрежение: 230V – 60Hz
  • Мощност: 120W
  • Регулируема температура от 100 до 210˚С
  • Ширина на плочите: 6см
  • Въртящ се кабел с дължина: 3м
  • Подходяща за оформяне на мокра и суха коса
  • Керамични плочи
  • Микроотвори на плочите за отвеждане на парата
  • Достига желаната температура за секунди

Производител: MP Hair – Италия

С какво тази преса е по-различна от всички останали?

Пресите за коса са едно чудесно приспособление, с което могат да се оформят различни прически. Пресата най-често служи за заглаждане и изправяне на коса, а също и за оформяне на вълни, чупки и повдигане на косъма от корена. Болшинството модели са предназначени за обработка на суха коса, но Wet & Dry е напълно различна от тях.

Някои коси са много по-трудни за обработка, особено когато са сухи. Мократа коса е по-податлива на стилизиране, но уредите с термично въздействие са опасни за нейното здраве. Това, което Стилист.БГ и италианската компания MP Hair предлагат е един иновативен уред, с който вече може съвсем лесно и напълно безопасно да се обработва и мокра коса. Тази професионална преса е изключително подходяща за естествено къдрави и неподатливи на заглаждане коси, които за минимално време ще дпридобият уникална гладкост и блясък.

Керамични нагреватели

Wet & Dry дължи своята функционалност на своите керамични нагреватели. Те позволяват на косъма да запази изцяло своята структура, благодарение на съхранението на космената обвивка. По този начин дори мократа коса няма да пострада от прекомерното нагряване, а в същото време, ще бъде качествено изправена и трайно фиксирана във времето. Плочите разполагат с микроотвори, отвеждащи парата, образувана при изпарение на влагата от мократа коса. Плочите са с ширина 6см – ултра гладки за леко и нежно плъзгане на всеки кичур.

Регулируема температура

Този уред е подходящ не само за суха и мокра коса, но и за коси с всякаква структура. Уредът дава възможност за избор на температурата, като при него тя варира от 100 до 210˚С. По този начин тънката и слаба коса ще бъде предпазена от увреждане, а здравата и плътна – обработена идеално. С дълъг въртящ се кабел, удобна ръкохватка и отлична прецизност, тази професионална преса е най-доброто решение за трудната за оформяне коса.

Подобни продукти