Професионална преса-маша - MP Hair

42.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1287
Прегледи на продукта: 1493
Количество:     

Информация за Професионална преса-маша - MP Hair от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална преса-маша – MP Hair

  • Вдлъбната долна и изпъкнала горна плоча
  • Материал на плочите: метал
  • Ширина на плочите 2.5мм
  • Регулируема температура от 120 до 200˚С
  • Въртящ се на 360 градуса кабел.

Производител: MpHair – Италия

Изумително добра комбинация

Всеки комбиниран уред ни дава възможност за избор. Уредите за стилизиране на косата ни дават възможност за оформяне на красиви прически, а комбинираните уреди за коса – избор каква да бъде визията на днешната фризура. Стилист.БГ ви предлага един уникален уред за оформяне на разнообразни прически, с който винаги ще имате избор, за да бъдете винаги уникална, красива и женствена.

Професионална преса-маша

Ние ви предлагаме една професионална маша-преса с различна форма на двете плочи. Долната плоча е вдлъбната, а горната изпъкнала, образувайки улей с голямо приложение. Благодарение на този улей ще получите раздвижени прически, защото всеки кичур коса може да бъде обработван различно, в зависимост от начина, по който бива поставен върху уреда. Пресата-маша може както да заглажда и изправя косата, така и да оформя едри вълни и къдрици.

Материали

Тази комбинирана преса-маша е дело на италианската марка MP Hair, което вече ви гарантира изключително качество. Компанията е един от водещите производители на професионални уреди, инструменти и консумативи за разкрасяване и е доказала през годините, че никога не прави компромис с качеството на материалите, които използва за производството на своите продукти. Този уред има гладки метални плочи, мощни нагреватели и невероятно надеждно термозащитно покритие.

Работни опции

Комбинираната преса-маша предлага избор на степента на нагряване, така че да се избере подходящата температура за всеки тип коса, според нейната структура и моментно състояние. MP Hair се е погрижил тънката и третирана коса да не бъде допълнително увредена чрез прекомерно нагряване, а плътната и здрава да бъде качествено и дълготрайно оформена. Изборът на температура при този уред варира от 120 до 200˚С, които се избират невероятно лесно с помощта на термореле, разположено между двете ръкохватки.

Изберете да имате избор и се доверете на Стилист. БГ и MP Hair!

Подобни продукти