Тясна керамична преса - Фризе

72.20лв.
  • Гласове: 4 Рейтинг: 3.6
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1213
Прегледи на продукта: 2830
Количество:     

Информация за Тясна керамична преса - Фризе от онлайн магазин Стилист БГ


Тясна керамична преса – Фризе

Характеристики:

  • Керамични титан-турмалинови плочи - фризе
  • Достига максималната температура за броени секунди
  • Възможност за регулиране на температурата от 130 до 210°C
  • Ширина на керамичните плочи: 2.5 см
  • Въртящ се на 360° кабел

Производител: MP Hair – Италия

Предлагаме ви тясна преса за коса с уникални релефни плочи, тип фризе. Този вид плочи са подходящи за оформяне на ситни вълни, а също и за придаване на обем, чрез повдигане корените на косата. С елегантна визия и множество работни характеристики, тази тясна керамична преса е идеално решение за оформяне на косата в домашна или професионална обстановка.

Керамични титан-турмалинови плочи

Различното при тази преса за коса е не само формата на нейните плочи, а материалът, от който са изработени. Керамичното титан-турмалиново покритие е мощен генератор на отрицателно заредени йони, които имат доказано благоприятно действие върху косата. Йонизацията съхранява максимално косъма по време на термична обработка, като запазва неговата обвивка непокътната. Това води до съхранение на влагата и повишаване на блясъка и еластичността на косата впоследствие.

Не само перфектно оформена, но и максимално защитена, косата ще бъде копринено мека и лъскава след оформяне с тази керамична професионална преса за коса. Неприятното наелектризиране ще бъде само лош спомен, защото с тази преса това няма да се случи. Специалното покритие на плочите елиминира напълно статичното електричество, което другите уреди за коса обезателно създават.

Избор на работни режими

Тази професионална тясна преса ви предлага да изберете температурата, при която ще обработвате косата. Разположен от вътрешната страна на ръкохватката, контролният дисплей ви дава възможност да избирате степен на нагряване от 130 до 210˚С, така че да не увреждате тънката и слаба коса, а плътната и здрава да бъде трайно и качествено обработена.

С дълъг работен кабел, удобна ръкохватка и компактна форма, преса ‘’фризе’’ може да бъде винаги с вас, когато пътувате и имате нужда от перфектна визия. Тя е лесно преносима, уникално прецизна и лесна за употреба, а сега и на отлична цена.

Подобни продукти