Професионална преса Digital - керамична

56.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1236
Прегледи на продукта: 836
Количество:     

Информация за Професионална преса Digital - керамична от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална преса Digital – керамична

Характеристики:

  • Керамични плочи
  • Вграден микропроцесор
  • Регулируема температура от140° до 200°
  • Дигитален дисплей за наблюдение
  • Размер на плочата 2.8см х 9.2см
  • Въртящ се на 360 градуса захранващ кабел
  • Мощност 90W

Производител: MP Hair - Италия

Защо преса Digital е вашият уред за изправяне на коса?

Искате да работите лесно и прецизно? Нуждаете се от избор на работните режими при обработка на различни типове коса? Искате пълен контрол и наблюдение над работата на уреда? Търсите преса с качествено и безопасно покритие на плочите? Стилист. БГ ви представя Digital – вашата преса за изправяне и оформяне на косата. Можете да я ползвате у дома, на път или в собствения си фризьорски салон – навсякъде нейната работа ще ви носи невероятно удоволствие.

Керамични плочи

Особеното при тази преса за коса е материалът, от който са изработени нейните плочи. Специалното керамично покритие на плочите гарантира абсолютно нежно и деликатно оформяне на косата, като същевременно прическата ще бъде качествено и дълготрайно оформена . Лесно плъзгане на всеки кичур, максимален блясък и мекота на косата, напълно елиминирано статично електричество – всичко това се дължи на специалните керамични плочи на уреда.

Размер на плочите

Плочите са с размер 2.8 х 9.2см, което дава възможност не само за качествено и лесно изправяне на коси с всякаква дължина, но и за повдигане на косата от корена при оформяне на забележителен обем. Благодарение на вградения микропроцесор, плочите се нагряват за броени секунди и то напълно равномерно по цялата им повърхност. Тази особеност гарантира лесно и бързо обработване на косата, без нужда от повторно третиране на един и същ кичур.

Дигитален дисплей

Digital предлага избор на температурата на плочите от 140 до 200˚C, като всеки избор ще можете да следите и контролирате на дигиталния дисплей, намиращ се в горната част на ръкохватката на уреда. По този начин ще избегнете всякакви грешки и ще можете да гарантирате прецизно обработване на всеки тип коса, така че да постигнете забележителни професионални прически.

Подобни продукти