Настолна поставка за преса Spheric Design

26.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1281
Прегледи на продукта: 1205
Количество:     

Информация за Настолна поставка за преса Spheric Design от онлайн магазин Стилист БГ


Настолна поставка за преса Spheric Design

Материал: термоустойчива пластмаса

Здраво вакуумно закрепяне

Съвместима с всички модели преси за коса

Производител: Kepro – Италия

Защо ви е необходима поставка за преса?

Случвало ли ви се е да работите с горещата преса и да не знаете как и къде да я поставите, така че да не повреди покритието на работния плот, тоалетката или която и да е друга повърхност? Вероятно да. Това се случва на всички, използващи преси или маши за оформяне на косата, независимо дали са професионални фризьори или любители на домашното разкрасяване.

Правилното съхранение ще защити не само повърхностите, но и самия уред, тъй като много често се случва при небрежно оставяне, той да падне и да се повреди фатално. Особено за скъпите професионални преси и маши с керамично покритие на плочите и цилиндъра това може да бъде голяма загуба, която е необходимо да се избегне.

Какво ви предлагаме ние?

Ние от Стилист. БГ предлагаме всичко необходимо на фризьора, козметика, масажиста или маникюриста. Нашият онлайн магазин съдържа огромен асортимет от продукти, включващи както мебелировка, така и уреди и инструменти за разкрасяване. За да отговорим на всички нужди и желания за безопасна и спокойна работа, ние предлагаме и различни приспособления за съхранение на уредите, използвани от професионалистите. Поставката за гореща преса е едно от тях.

Поставка за преса Spheric Desing е едно чудесно приспособление, което, без да заема излишно място, ще ви осигури стабилност и максимална защита за вашия уред. Поставката е изработена от висококачествена, лека и термоустойчива пластмаса, в която поставянето на горещия уред няма да бъде проблем.

Поставката за гореща преса се закрепва здраво към работната повърхност, посредством вакуум засмукващи крачета.Това налага повърхността, върху която ще бъде закрепена поставаката да бъде равна и гладка, за да може да се осъществи засмукването от страна на крачетата. Здраво закрепена, тази поставка ви дава възможност да оставяте горещата преса по време на работа без да се притеснявате за повърхностите или нейната безопасност.

Подобни продукти