Преса за коса с метални плочи

64.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1241
Прегледи на продукта: 1229
Количество:     

Информация за Преса за коса с метални плочи от онлайн магазин Стилист БГ


Преса за коса с метални плочи

Характеристики:

  • Професионална класическа преса
  • Материал на плочите: метал
  • Максимална температура 200° С
  • Широчина на плочата 3.5см
  • Мощност 25W

Производител: MP Hair – Италия

Класически уред – модерни прически

Стилист.БГ ви представя една преса за изправяне на коса с класическа визия, чието основно предназначение е да оформя модерни и дълготрайни прически. С този професионален уред може да работи всеки, което я прави подходяща дори за употреба у дома, на работното място или по време на пътуване, когато визията трябва да бъде зашеметяваща, а времето за нейното постигане – съкратено наполовина.

Плочи

Плочите на тази професионална преса за коса са изработени от висококачествен метал, гарантиращ бързо и равномерно нагряване на цялата повърхност, за да се избегне нуждата от повторна обработка на един и същ кичур коса. Материалът, от който са изработени плочите дава възможност за бързо изправяне на косата, като в същото време, тя няма да бъде увредена, вследствие термичното въздействие. Все пак, при обработка на тънки и третирани коси, ние от Стилист.БГ съветваме да се използват продукти за защита на косата при нагряване.

Степен на нагряване

Тази професионална преса за коса работи при фиксирана температура от 200˚С, което е оптималната степен на нагряване за качествено и дълготрайно оформяне на коси с различна структура, дължина и моментно състояние. Уредът преминава към режим на нагряване при включване на стартовия бутон On/Off, разположен от горната страна на ръкохватката. Приставката студен връх ви дава възможност да придържате пресата с две ръце, когато оформяте косата, без опасност от изгаряне на пръстите.

Италианско качество

Тази класическа професионална преса за изправяне е създадена от прочутата италианска компания MP Hair. Марката е позната на милиони професионалисти по света, като производител на едни от най-качествените и иновативни уреди, инструменти и продукти за разкрасяване. Италианската компания винаги залага на качеството при избора на материали и начин на изработка, на което се дължи и нейната нестихваща слава. Доверете се на Стилист.БГ и MP Hair и си подарете един удобен и функционален уред за стилизиране на коса.

Подобни продукти