Професионална турмалинова преса за коса

91.20лв.
  • Гласове: 6 Рейтинг: 1.3
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1127
Прегледи на продукта: 2369
Количество:     

Информация за Професионална турмалинова преса за коса от онлайн магазин Стилист БГ


Турмалинова преса за коса

Производител: MP Hair – Италия

Информация:

  • Йонизиращи керамични турмалинови плочи
  • Инфрачервено затопляне с йонна технология
  • Вграден микропроцесор
  • Захранващ кабел, въртящ се в основата на 360°
  • Размер на плоскостите 2.5см / 9.2см
  • Мощност 30W

Стилист бг. ви прави едно неустоимо предложение – последен модел преса за коса с уникални характеристики и свойства, благодарение на които косата не само ще бъде идеално гладка за броени минути, но и напълно защитена от увреждане и дори значително възстановена. Това, което отличава тази преса от всички останали са нейните керамично-турмалинови плочи.

Уникални свойства

Специалното турмалиново покритие на керамичните плочи, не просто осигурява бързо и равномерно нагряване на цялата повърхност, но в същото време генерира инфрачервена топлина и отрицателно заредени йони, които действат, като магнит за косата и възстановяват нейната структура.

Инфрачервената топлина и йонизацията затварят космената обвивка и по този начин запазват влагата в ядрото на косъма. По този начин напълно се избягва увреждането, вследствие на термичното въздействие. Йоните, генерирани от керамично-турмалиновите плочи правят косата здрава, лъскава и идеално изправена за много кратко време. Тази професионална преса не само щади косата, но и спестява значително времето, необходимо за нейното изправяне.

Плочите на пресата са с размер: 2.5/92см, което дава възможност за обработка на средно дълги и дълги коси. Нейната лекота и компактни размери ви позволява да я носите навсякъде, независимо дали сте професионален фризьор или любител на изящните прически. С нея можете да бъдете винаги напълно спокойни, че визията ви ще бъде забележителна.

Бързо и равномерно нагряване

Освен всички останали уникални свойства на тази преса, тя осигурява бързо и равномерно нагряване на плочите. Това се дължи на микропроцесор от ново поколение, който прави пресата готова за работа за броени секунди. Идеално нагретите плочи ви спестяват нуждата да изправяте повторно един и същ кичур коса, а това пести време и щади косата.

Въртящ се на 360 градуса кабел, регулируема температура от 100 до 200˚С и уникални иновативни функции, тази преса от MP Hair и Стилист бг. ви дава удобство, бързина, и лекота при създаването на красива и стилна прическа.

Подобни продукти