Професионална ножица Kayashi

246.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1126
Прегледи на продукта: 789
Количество:     

Информация за Професионална ножица Kayashi от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална ножица Kayashi VIP 5.5"

Характеристики:

  • Ножица за подстригване и оформяне на детайли
  • Висококачествена закалена японска стомана
  • Заточена по специална технология
  • Удобна и функционална
  • Опора за пръст
  • Регулиращ винт

Стилист бг. предлага на всички професионални фризьори да си подарят един перфектен и изключително здрав инструмент, с който с лекота да изготвят най-красивите и ефектни подстрижки. Тази професионална ножица за подстригване има толкова много достойнства, че със сигурност ще се превърне в любимия ви професионален инструмент.

Ножица Kayashi VIP е изработена от много здрава и устойчива японска стомана, закалена по специална технология, така че да ви служи през цялата ви кариера. Здравината на стоманата няма да позволи деформации, захабяване и корозия, независимо колко дълго и как я използвате. Остриетата на тази ножица са наточени по специална технология, което ще ви спести нуждата от периодично наточване в процес на работа.

Това, което отличава Kayashi VIP е нейната стилна визия и функционален дизайн. Удобната ръкохватка и оптималните отвори за пръстите ще ви улеснят максимално по време на работа. Опората за пръст ви дава възможност за по-прецизно и качествено рязане, особено при оформяне на детайли, като линия на врата, бакембарди и мустаци.

Моделът разполага с регулиращ винт, който определя разстоянието между режещите остриета. По този начин можете да изберете най-подходящата степен на рязане, в зависимост от структурата на косата и вида на прическата. Сребристият цвят на тези ножици контрастира със златистия цвят на регулиращия винт и опората за пръст, което допълва значително стилната визия на модела.

С размер: 5.5", Kayashi е подходяща както за цялостно подстригване, така и за постепенно изтъняване на косата. Тя може да бъде вашият основен инструмент, който ще ви даде невероятна прецизност, удобство и лекота при изпълнение на една сложна и отговорна процедура, каквато е подстригването на косата.

Стилист БГ държи да предложи на своите клиенти най-качествените професионални уреди и инструменти, защото ние знаем, че качеството определя крайния резултат, а благодарение на нас, вие винаги ще постигате изумителни резултати.

Подобни продукти
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ