Професионална ножица Bushido - 6 инча

84.00лв.
  • Гласове: 3 Рейтинг: 2.5
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1150
Прегледи на продукта: 1310
Количество:     

Информация за Професионална ножица Bushido - 6 инча от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална ножица Bushido- 6"

  • Материал:японска стомана.
  • Вид на стопаната: JP420.
  • Размер 6.00".
  • Предназначена за подстригване тип: Slide
  • Опакована в кожен калъф.

Всеки професионален фризьор има своя любима ножица, с която предпочита да извършва по-голяма част от подстрижките. В случай че прическата не изисква специфичен инструмент, като филажна ножица, например, фризьорът избира този, с който му е най-удобно и който предлага най-високо качество на рязане на косата.

  • Качество

Bushido 6’’ е професионална ножица за рязане на коса, отличаваща се с изключително качество. Изработена от закалена по специална технология японска стомана, тази ножица със сигурност ще може да служи и на вашите внуци. Специфичното при нея е уникалното наточване, предотвратяващо захабяването на режешите елементи, така че инструментът да реже прецизно и леко в продължение на години.

Здравата закалена стомана е неподатлива на корозия и образуване на петна, при контакт с вода и химични вещества, съдържащи се препаратите, използвани във фризьорство. Това, също така дава възможност за лесно почистване и поддръжка в перфектно състояние.

Моделът е с размер 6" и е предназначен за подстригване тип slide (слайдинг), при което косата се плъзга леко по повърхността на острието. С тази ножица е възможно както подстригването на мокра, така и на суха коса при оформяне на леки детайли или друг вид манипулации.

  • Удобство

Bushido 6’’ е изключително удобна професионална ножица, с която ръката ви няма да се умори, дори при продължителна работа. С много добре изчислена и премерена ръкохватка и отвори за пръстите, тя осигурява оптимален захват и лекота на движенията на ръката. Опората за пръст има за цел да направи рязането много по-прецизно, а движенията на фризьора много по-уверени. Регулиращият винт ще ви позволи да определяте сами степента на рязане, според вида и структурата на косата.

  • Поддръжка

Тази ножица се поддържа невероятно лесно. Тя не изисква особено внимание, освен редовно почистване и регулярно смазване, както и правилно съхранение, разбира се. Стилист.БГ ви предлага тази професионална ножица в специален кожен калъф, в който да я съхранявате, така че тя да ви служи перфектно за дълъг период от време.

Подобни продукти