Висококачествена фризьорска ножица Jaguar 81150

54.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 232
Прегледи на продукта: 1454
Количество:     

Информация за Висококачествена фризьорска ножица Jaguar 81150 от онлайн магазин Стилист БГ


Ножицата е най-важният инструмент за фризьора. Нейното качество е също толкова важно, колкото и уменията на самия фризьор. Моделът Pre Style 81150 е произведена от Jaguar Solingen Германия, което само по себе си е гаранция за най-добро качество. Тази професионална ножица е изработена от висококачествена стомана с еднастранно наточващи се микро назъбени остриета за по-прецизно подстригване и оформяне на бакенбарди, брада и мустаци. Нейния ергономичен дизайн и удобен захват ще улеснят работата на фризьора по най-ефективен начин. Размерът и е 5/13см, което я прави подходяща за почти всички видове подстрижки.

Професионални фризьорски ножици Jaguar Solingen Pre Style са изработени от неръждаема стомана с полиран или сатенен завършек. Те имат едностранна микро назъбеност за по-добро рязане. Моделът Pre Style Slice има Slice технология, благодарение на двустранните шлейфовани и хонинговани остриета, осигуряващи по-лесното и прецизно подстригване на косата. За ножиците от клас Jaguar Pre Style е характерно:

  • Микро назъбеност на остриетата;
  • Полиран завършек на всички ергономични модели;
  • Професионална, висококачествена, неръждаема стомана;
  • Меки вложки за пръстите, осигуряващи удобство и комфорт по време на работа;
  • Ергономичен дизайн.

Симетричната класическа позиция на двата пръстена осигурява традиционното усещане при рязане – патент на Jaguar Solingen.

Класически нож с плосък ъгъл на острието за отлична работа. Микро назъбеност на едното острие, с цел да се избегне приплъзване на косата – патент на Jaguar Solingen.

През 1932 г. Курт Шмид основава фабрика за стоманени изделия в Солинген, град който е известен предимно с производството на прибори за хранене и ножове. Продуктите произведени от Jaguar Solingen са представени за първи път като марка за фризьорски ножици в края на шейсетте години на миналия век и за кратко време превръщат името на компанията в символ за качество.

Днес вече фабрика с международни успехи, специализирана в производството на фризьорски ножици Ягуар Солинген е пример за подражание, отлично качество на своите продукти, модерен и съвременен дизайн, постоянното усъвършенстване и напредък.

Jaguar Solingen работи усилено за развитието и постоянното внедряване на най-новите технологии и иновации касаещи производството на фризьорски ножици. Jaguar Solingen предлага и професионален висок клас от четки и гребени за коса и професионални електрически уреди, машинки за подстригване, сешоари и преси за коса.

Развитието на Ягуар Солинген е стигнало до представянето на продуктите на фабриката в 80 страни по целия свят, като едно от най-големите постижения е стъпването на Японския пазар, пазар, наситен традиционно със силни Японски производители.

Подобни продукти