Стоманена фризьорска ножица

48.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: B550
Прегледи на продукта: 772
Количество:     

Информация за Стоманена фризьорска ножица от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Стоманена фризьорска ножица

Предназначение: За професионално подстригване на коса

Модел: В550

Произведител: NO.VA Professional

Характеристика на модела:

  • Ергономична ръкохватка – подходяща за продължителна работа;
  • Меки гумени уплътнения на отворите за пръсти;
  • Опора за пръста с възможност за сваляне;
  • Винт за регулиране степента на стягане на режещите елементи;
  • Качествена японска стомана Hitachi
  • Вид на стоманата: JP440C 60-61HRC
  • Твърдост: 9CR13; 58-59 HRC
  • Размер: 5.5’’ (14см)

Всеки фризьор има своя любима ножица, с която му е най-лесно и приятно да работи. За да се сдобие с нея той е отделил нужното внимание, потърсил е необходимата информация и е вложил не малко средства, така че да има здрав и прецизен инструмент, с който подстригването на последния клиент за деня ще бъде така лесно и приятно, както и при първия.

Именно такъв модел е и ножицата, която Ви предлагаме. Тя се отличава с изключителна здравина и качество както на материалите, от които е изработена, така и на изработката. Нейният елегантен дизайн добавя не само към изтънчения и вид, но и към удобството, което тя осигурява за ръката на фризьора, благодарение на което той може да работи без умора, през целия ден.

Изработена от висококачествена японска стомана Hitachi, позната по цял свят със своята изключителна здравина и дълготрайност на наточването, тази ножица ще изпълнява своето предназначение в продължение на години и то по същия прецизен начин, както в началото.

Видът на стоманата, от която е изработена NO.VA Professional B550 e JP440 60-61 HRC, а степента на твърдост 9CR13 58-59HRC. Нейният размер е 5.5’’ (14см), което я прави подходяща както за цялостно подстригване на коса, така и за оформяне на детайли, като линия на врата, бакембарди, мустаци и др.

Специалният дизайн на ръкохватката, заедно с гумените уплътнения на отворите и опората за пръст имат за цел да създадат пълен комфорт на професионалиста и да предпазят ръката му от умора, дори при продължителна работа, което прави тази професионална ножица едно изкусително предложение за всички фризьори.

Подобни продукти