Статив за ножици

18.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1246
Прегледи на продукта: 648
Количество:     

Информация за Статив за ножици от онлайн магазин Стилист БГ


Статив за ножици

Материал: Плексиглас

Предназначение: за съхрание на професионални фризьорски ножици

Перфектна организация на работата

Във всяка професия има обстоятелства, които могат значително да забавят изпълнението на дадена процедура. Във фризьорството,  времето, необходимо за изпълнение на различните манипулации може да се намали драстично ако се въведе добра организация на работата в салона. Доказано е, че най-много време се губи в търсене на професионалните инструменти, затова Стилист.БГ ви дава възможност да спестите ценното си време, като организирате правилно подреждането на своите работни инструменти.

Удобство

Ние ви предлагаме статив за ножици, който ще ви позволи да имате на разположение всички фризьорски ножици, които използвате в своята работа. Независимо от техния вид, ножиците ще бъдат идеално подредени, така че да виждате всяка от тях и да изберете подходящата за съответната процедура, без да губите време в продължително търсене. Стативът е съвместим с всички модели ножици за подстригване, включително филажни и оформящи модели.

Правилно съхранение

Не само ще спестите време с този удобен и функционален статив, но и ще имате възможност да съхраните правилно своите инструменти, така че да запазите тяхното качество възможно най-дълго. Небрежното отношение към професионалните инструменти може да ви коства средства за закупуване на нови инструменти, затова ние от Стилист.БГ ви съветваме да се отнасяте с уважение към всеки детайл от професионалното си оборудване.

Материал

Стативът за ножици е изработен от висококачествен прозрачен плексиглас.  Той е не само изключително удобен, но и невероятно елегантен и изтънчен, благодарение на което ще можете да подобрите визията на своето работно помещение. Този статив за професионални ножици ще ви позволи да направите чудесно впечатление на своите клиенти, показвайки им отношението си към своите работни инструменти и към своята работа изобщо.

Моделът разполага с достатъчно отвори и може да събере на едно място всички ножици, които използвате в своята практика, като ги държи подредени и отлично съхранени, гарантирайки ви дългогодишната им употреба.

Подобни продукти