Профи ножица

58.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: SS55BL
Прегледи на продукта: 936
Количество:     

Информация за Профи ножица от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Профи ножица

Предназначение: За подстригване на коса и оформяне на детайли.

Модел: SS55BL

Произведено от: NO.VA Professional

Характеристики на инструмента:

  • Функционален и ергономичен дизайн;
  • Опора за пръста за допълнителна прецизност при рязане;
  • Изработена от здрава закалена стомана Hitachi;
  • Подходяща за цялостно подстригване и оформяне на детайли;
  • Размер: 5.5’’

Ножицата е онзи инструмент, който присъства в ръката на професионалиста през по-голямата част от неговия работен ден и ако наличният модел няма удобен и функционален дизайн, то ръката ще се умори бързо и ще възникне риск от сериозни грешки при оформяне на подстрижката.

Професионалната ножица е един от най-важните инструменти в работата на фризьора и от нея зависят както качеството на подстрижката, така и структурата и визията на косата в дългосрочен план, тъй като един некачествен инструмент може да нанесе сериозни поражения на косъма за дълъг период от време.

Представяме Ви професионална ножица, притежаваща лекота, стилна визия и ергономичен дизайн, които ще превърнат подстригването в лесно изпълнима и дори приятна задача. С нея ръката на професионалния фризьор няма да се умори, независимо колко дълъг ще бъде работният му ден.

Ножица модел SS55BL е изработена от висококачествена японска стомана Hitachi, известна по света, като изключително здрав и устойчив на захабяване и корозия материал. Тя е заточена по специална иновативна технология, гарантираща дълъг период на прецизно рязане, така че ножицата да служи по предназначение в продължение на дълги години.

Професионална ножица на NO.VA Professional SS55BL е с размер 5.5’’, което я прави подходяща както за цялостно подстригване, така и за оформяне на детайли, като линия на врата, бакембарди и мустаци. Тя притежава опция за регулиране силата на стягане на двете режещи остриета, осигуряваща индивидуален избор, според структурата на косъма и предпочитанията на фризьора.

Тази висококачествена професионална ножица ще даде възможност на всеки професионалист да работи с удоволствие, но за да се гарантира нейният дълъг работен живот е важно да се спазват правилата за правилно съхранение, редовно почистване, смазване и полиране.

Подобни продукти