Професионална фризьорска ножица

48.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: C55
Прегледи на продукта: 753
Количество:     

Информация за Професионална фризьорска ножица от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионална фризьорска ножица – 5.5’’

Предназначение: За подстригване на коса и оформяне на детайли.

Модел: С55

Произведено от: NO.VA Professional

Ножицата е един от най-важните инструменти в работата на фризьора и от нея зависят както качеството на подстрижката, така и структурата и визията на косата в дългосрочен план, тъй като една некачествена ножица може да нанесе сериозни поражения на косъма за дълъг период от време.

Ножицата е инструментът, който присъства в ръката на професионалиста през по-голямата част от неговия работен ден и ако използваният модел се отличава с неудобен и нефункционален дизайн, то ръката ще се умори бързо и ще възникне риск от допускане на сериозни грешки в оформянето на подстрижката.

Представяме Ви професионална ножица, отличаваща се с лекота, стилна визия и функционален дизайн, които ще превърнат подстригването в лесно изпълнима и дори приятна задача. С нея ръката на професионалния фризьор няма да се умори, независимо колко красиви подстрижки през деня ще извърши.

Ножица модел С55 е изработена от висококачествена японска стомана Hitachi, позната навсякъде по света, като изключително здрав и устойчив на захабяване и корозия материал. Заточена по специална иновативна технология, гарантираща дълъг период на прецизно рязане, ножицата ще служи перфектно в продължение на дълги години професионална работа.

Размерът на професионалната ножица на NO.VA Professional е 5.5’’, което я прави подходяща както за цялостно подстригване, така и за оформяне на детайли, като линия на врата, бакембарди и мустаци. Тя притежава опция за регулиране силата на стягане на двете режещи остриета, което дава възможност за индивидуален избор, според структурата на косата или предпочитанията на фризьора.

Тази висококачествена професионална ножица ще даде възможност на всеки професионалист да работи с удоволствие, като единственото условие за постигането на дълъг работен живот е нейното правилно съхранение, редовно почистване, смазване и полиране.

Характеристики:

  • Функционален и ергономичен дизайн;
  • Опора за пръста за допълнителна прецизност при рязане;
  • Изработена от здрава закалена стомана Hitachi;
  • Подходяща за цялостно подстригване и оформяне на детайли;
  • Размер: 5.5’’
Подобни продукти