Плоска ножица Hoffmann Solingen Professional Inox

39.60лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1247
Прегледи на продукта: 1044
Количество:     

Информация за Плоска ножица Hoffmann Solingen Professional Inox от онлайн магазин Стилист БГ


Плоска ножица Hoffmann Solingen Professional Inox

Материал: Неръждаема стомана Inox

Моделът се предлага в размери: 5.0’’; 5.5’’ и 6’’

Производител: Hoffmann Solingen - Германия

Защо трябва да притежавате тази ножица?

За професионалния фризьор ножицата е вероятно най-важният инструмент и всеки професионалист се отнася изключително отговорно, когато го избира и купува. Качеството на ножицата определя не само качеството на подстрижката, но и осигурява лесно изпълнение на най-отговорната фризьорска манипулация. Една некачествена ножица не само ще измъчи клиента и фризьора, но може драстично да влоши състоянието на косата в дългосрочен план.

Всеки посветен на своята работа фризьор притежава поне една професионална ножица с марка Solingen и обикновено, именно този инструмент е този, с който се извършват най-сложните и важни подстрижки. Ножицата Солинген е един вечен инструмент, който продължава да реже прецизно и точно дори след години интензивна употреба. Ако и вие държите на своята работа, то тази ножица е начин да го докажете.

Здравина

Hoffmann Solingen Professional Inox е един много здрав и устойчив инструмент. Това се дължи на специалната сплав, от която е изработен моделът. Плоската ножица е изработена от висококачествена стомана Inox, която е вид неръждаема стомана, представляваща стоманена сплав с минимум съдържание на хром от общата маса 11%. Този вид стомана не допуска образуване на петна, не се поддава на корозия и не се захабява толкова лесно, както обикновената стомана.

Стоманата Inox се различва от обикновената по съдържанието на хром в своя състав. Хромът има свойството да взаимодейства с кислорода и да създава много фин повърхностен слой, предпазващ стоманата от корозия. Уникално свойство на неръждаемата стомана Inox е т.нар. самозапечатване, при което дори повърхностния слой да бъде разрушен, той бързо се възстановява, предпазвайки стоманата от корозия.

Видове подстрижки

С тази плоска ножица Солинген се работи леко и приятно, а резултатите са винаги безупречни. С нея могат да се извършват различни видове подстрижки, включително изтъняване на коса и оформяне на детайли, като линия на врата, бакембарди, брада и мустаци. Ножиците с марка Solingen са символ на престиж и компетентност, затова Стилист.БГ ви дава възможност да се наредите сред лидерите в своята професия.

Подобни продукти