Професионална ножица Hoffmann Solingen Cobalt

84.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1179
Прегледи на продукта: 1176
Количество:     

Информация за Професионална ножица Hoffmann Solingen Cobalt от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална ножица Hoffmann Solingen Cobalt

Налични размери: 5; 5 ½; 6"

Предназначение:

За подстригване и оформяне на детайли

Стилист.БГ ви предлага уникалната професионална ножица Hoffmann Solingen Cobalt – Мерцедесът сред фризьорските ножици. Тя ви осигурява удобство, лекота и прецизност, каквито не сте срещали никъде другаде. Всеки опитен фризьор знае, че за може да предложи качествена подстрижка, трябва да разполага с поне една ножица Solingen, а тази ножица обикновено се използва през цялата активна кариера на професионалиста.

Уникалното при тази ножица за подстригване е материалът, от който е изработена. Солинген е позната в цял свят с перфектния подбор на суровини, от които се изработват техните режещи инструменти, като всеки вид метал се закалява по специална технология и се наточва така, че да не се нуждае от повторно наточване. Материалът, от който е изработен този модел е сплав между стомана и кобалт и в резултат имаме един от най-качествените и устойчиви метали.

Прибавен към стоманата, кобалтът повишава температурната устойчивост на стоманата и нейната устойчивост на влага. Химичните субстанции, използвани във фризьорството също са абсолютно неспособни да навредят по никакъв начин на тази професионална ножица, което я прави практически вечна. Наточена по специална Solingen технология, тази ножица ще може да се изпозлва дори от вашите внуци, като качеството ѝ на рязане ще остане напълно непроменено.

Удобството, което Hoffmann Solingen Cobalt предлага се корени в ергономичната ѝ форма. Всяко движение на ръката ще бъде премерено и точно, без да се налага да се влагат никакви усилия и концентрация. С меки гумени уплътнения на отворите за пръсти и опора за повече прецизност при оформяне на детайли, тази ножица е инструментът, за който винаги сте мечтали.

Кобалтовата ножица на Солинген е с остри върхове на режещите челюсти, подходящи за оформяне на бакембарди и мустаци. Нейното леко матирано покритие няма да допусне задържането на влага или химикали, а регулиращият винт ще ви позволи да изберете най-подходящата степен на рязане, според структурата и плътността на косъма.

Подобни продукти